xalidabaszadeden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim emek verip yazdığım oto mailin satış konusunu foruma açmış kanıtları bırakıyorum konuya

Screenshot_2022-04-29-18-13-10-053_org.telegram.messenger.jpg
screenshot_2022-04-29-18-13-57-037_org-telegram-messenger-jpg.33129

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-04-29-18-13-57-037_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-04-29-18-13-57-037_org.telegram.messenger.jpg
    410.3 KB · Görüntüleme: 157
Ben scripti henüz satmadım daha alıcısı olmadı neyse bunu geçelim
Script tüm bedavaya veren sanalda el el bedavaya veriliyor, tüm sanal bir kenara kalmış bana gelmiş scripti satma diyor
Senden script aldımmı satıp satmayacağima da sen karara veresin?el alem free veriyor scripti git önce onlardan hesap sor,şayet ki scripti aldığım adam gelse deseydi ki benden aldığın scripti satma satmazdım, script benim elime ulaştığı vakit ve ondan sonra scripti bana veren şahıs tarafından birşey söylenmemiştir @Lastromance

Ben scripti henüz satmadım daha alıcısı olmadı neyse bunu geçelim
Script tüm bedavaya veren sanalda el el bedavaya veriliyor, tüm sanal bir kenara kalmış bana gelmiş scripti satma diyor
Senden script aldımmı satıp satmayacağima da sen karara veresin?el alem free veriyor scripti git önce onlardan hesap sor,şayet ki scripti aldığım adam gelse deseydi ki benden aldığın scripti satma satmazdım, script benim elime ulaştığı vakit ve ondan sonra scripti bana veren şahıs tarafından birşey söylenmemiştir @Lastromance
el ele gezmesinin bir önemi yok kardeşim millete gidip yalvarmıssın abi bokunu yiiyim otoyu ver abi diye bi tane de esek vermis sana kim oldugunu bilsem onun hakkındada şikayet konusu açarım zaten.

bence de ümit haklı bu arkadaş 2. defa scleri oruspu etmeye başladı önceki olay da erayın otosunda onu da oruspu etmişti bence ban yemeli @Mectruy
Ya bı sktr git erayin otosunun çalışmadığını ve benim satmadigimi ikimiz de biliyoruz
@Lastromance @SkullZ eğer adminler satmamam konusunda karara gelirlerse satışı durdururum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,675Konular
3,288,584Mesajlar
324,373Kullanıcılar
mlbt-devSon Üye
Üst Alt