Selamlar Ben FakoMC

Rating - 0%
Öncelikle merhaba arkadaşlar Ben Fako MC (FAKO MAK).
Bu aralar yabacı hesapların medyacıları bana çok Yazar oldu. bu yüzden buraya tanışma konusu açmak istedim.
Mecranızda yeni değilim ama tam oalrak sahalara çıkalı 2 ay falan oldu. Eskide carderlık ile uğraşırdım (XXXXXX) ama risk ve kazancına değmediği ve şu ekonomik durumda tr halkına el değdirmeyi yediremediğim için tamamen bıraktım. Kalan birikimle 3 ay önce mavi tik için site kurdum.

Gerekli yazılımları temin ettim. tam olarak 1 ay falan da olayları araştırıp çözüp method geliştirip WP basma olayına karar kıldım.
Tam olarak vurguları 1 ay sonunda elde ettim @soci ile bozumla güzel para kazandım gerektiğinde kripto ve WU ile para aldım.
Totalde 2 ayda elimden geçen 80k yı aşık para geldi. Daha da kazanmaya devam ediyorum. Umarım forumda zevkli zamanlar geçiririm şimdiden teşekkür ederim.

İyi Forumlar

////DÜZENLEMER////
forumda ayda en az 10 dolar kazanma vs gibi açıkcası tuhaf konular dönüyor onun yerine bieaz para biriktirip şuradaki konulardan bilgileri elde etsen günde zaten 400 500 tl yemeye başlarsınız​

Son düzenleme:

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Hoş geldin dostum. Ben de hemen hemen bir benzer durumda olduğum için foruma daha da fazla kazandırabilecek şeyler öğrenmeye gelmiş birisiyim. Umarım aradığını bulabilirsin fakat wu ile para alırken biraz dikkatli olmalısın, bunu söylememin sebebi yanımdaki insanlardan bir tanesi wu nedeniyle dava yedi ve suçun organize suça dönüşmemesi için bazı sıkıntılar çekti. Bu nedenle en azından ismin ülken dışında pek fazla bilgi vermemeni tavsiye edebilirim. Gönderen kişi bu şartlarda acenteye gitmek zorunda kalır ama riski azaltır. Western kullanım şartlarını değiştirdiği için şuan eskisine nazaran daha tehlikeli illegal para alımı için. Eğer para almak için sadece kripto ve western biliyorsan, bana yaz başka şeyler öğreteyim.

Rating - 0%
Hoş geldin dostum. Ben de hemen hemen bir benzer durumda olduğum için foruma daha da fazla kazandırabilecek şeyler öğrenmeye gelmiş birisiyim. Umarım aradığını bulabilirsin fakat wu ile para alırken biraz dikkatli olmalısın, bunu söylememin sebebi yanımdaki insanlardan bir tanesi wu nedeniyle dava yedi ve suçun organize suça dönüşmemesi için bazı sıkıntılar çekti. Bu nedenle en azından ismin ülken dışında pek fazla bilgi vermemeni tavsiye edebilirim. Gönderen kişi bu şartlarda acenteye gitmek zorunda kalır ama riski azaltır. Western kullanım şartlarını değiştirdiği için şuan eskisine nazaran daha tehlikeli illegal para alımı için. Eğer para almak için sadece kripto ve western biliyorsan, bana yaz başka şeyler öğreteyim.
şuana kadar japonya dahil çok para aldık ama sorun yaşamadık paraları teslim ettiğimizden şimdi ise genelde ya kripto yada paypal üzerinden alıyoruz

131,580Konular
3,269,296Mesajlar
315,451Kullanıcılar
shezzy1Son Üye
Üst Alt