Admin hanım dediğim gibi atacak demi ssleriÖnceden tokatçılıkdan banlanmışsın neden açıldı orasını da anlamıyorum ama ss ler seri sekilde ekle yoksa banlanacaksın
Admin hanım dediğim gibi atacak demi ssleriÖnceden tokatçılıkdan banlanmışsın neden açıldı orasını da anlamıyorum ama ss ler seri sekilde ekle yoksa banlanacaksın
Bu arada esc gurubunda ki sohbeti sildi ama bende hala ssler var Allah'tan ss aldımSatış olduğuna dair başından sonuna kadar ss ekle .
arkadaşı konuya bekliyorumSatış olduğuna dair başından sonuna kadar ss ekle .
eğer yazmıyosa anneni lacivete boyarımGel atym 23 nisan yazmiosa
Komiksin ama ticaret yaptığım kişiBozacının şahidi şıracı hesabı bir de arkadaş mı çağırdın ss leri ekle diyorum sana .
SS ekle diyorum sana birine yalancı şahitlik yaptır diye değil .@mertcansss bakar mısın ben senden nord vpn almadım mı amk tg luzdyxz ben
Kesin öyle attığım sslerin aynısını buraya atacak madem öyleKomiksin ama ticaret yaptığım kişi![]()
Admin hanım bana kurucu düştüğünde sana kod atım dediği tarihide atimmi arkadaştan hani sözde o tarihte nord almış ya aynı tarihte ss atılması gerekSS ekle diyorum sana birine yalancı şahitlik yap değil .
sen sus eşşek sıpasıKesin öyle attığım sslerin aynısını buraya atacak madem öyle
Kim benmi onu önce o eklesinBaşından al ssi
Gurupta hattaBana yazdığın mesajlarla saat neden farklı admin senle dalga geçio biz ticareti vientoyla yaptık
olm ben bebeye sabah ss attım benim profil bu diye buraya at diye oda attı ne anlaton @mertcansss aga bak 2dkGurupta hatta
ekledim yaaDalga mı geçiyorsunuz siz benimle ss ekleyin diyorum.
Ekliyorum Hanfendi Ve Bu Arkadaş Önce Ben Belo Deilim Diyor Sonea Ben Nord Sattım Diyor İzniniz Olursa Mertcan Arkadaşta Bu Arkadaşın Belo Nickiyle Guripta Ticaret Yaptıkları Saate Ss AtsınlarDalga mı geçiyorsunuz siz benimle ss ekleyin diyorum.
baştan attım zaten sa yazıto?Ss ı başından al dedim
Bende ss falan yok genel de mesaj geçmişini siliyorumEkliyorum Hanfendi Ve Bu Arkadaş Önce Ben Belo Deilim Diyor Sonea Ben Nord Sattım Diyor İzniniz Olursa Mertcan Arkadaşta Bu Arkadaşın Belo Nickiyle Guripta Ticaret Yaptıkları Saate Ss Atsınlar
Waaow mükemmel yalanBende ss falan yok genel de mesaj geçmişini siliyorum
yav ne diyon Luzdyi tanımam etmem spy da konum var ondan sonra kaç kişiye sattım allah bilirWaaow mükemmel yalan
Admin hanım görüyorsunuz bozacinin şaidi şiraci @nphtysArkadaşta varsa atsın
yav ne diyon Luzdyi tanımam etmem spy da konum var ondan sonra kaç kişiye sattım allah bilir