@Müslüm isimli üyeden şikayetçiyim !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KanNA

TOKATÇI
Rating - 100%
Benim methodu almak istedi,okeyledim,esc çağırdık,hesap attı güven amaçlı esc falan vardı halen güven falan diyor bana her neyse hesabı vurdum direk ,sonra dedi yemek yiyip gelcem 5 dakka sonra bana özele bak dedi,bide baktım benim kendi ellerimle yazdığım Methodu atıyor,herşey bana ait,orospu evladının teki ticaretimi baltaladı,boş yerə hespa vurdum ayrıca üzerimden para biel kazanmış olabilir,hem hesap vurdurdu,hem beni mağdur etti, methodu sadece sattığım kişiler ve @Viento yani esc bilir kendi ellerimle yazmıştım, besbelli ticareti baltalama, gereğinin yapılmasını talep ediyorum,@Viento olayı gördü zaten @SkullZ @Lastromance @Nephthys @SpyAdmin

Müslüm

SOYTARI
https://www.instagram.com/muslumbusiness/
Rating - 100%
Hesaptan para kazanmadım method bir arkadaş attı bana dedi kanka paranı çöp etme o hesabı da bizim tayfa dan Ünsal atti dedim method denilecek thefate sorabilirsiniz birazda az daha küfürlü konuşursa andım olsun burda konu olarak açarım

Benim methodu almak istedi,okeyledim,esc çağırdık,hesap attı güven amaçlı esc falan vardı halen güven falan diyor bana her neyse hesabı vurdum direk ,sonra dedi yemek yiyip gelcem 5 dakka sonra bana özele bak dedi,bide baktım benim kendi ellerimle yazdığım Methodu atıyor,herşey bana ait,orospu evladının teki ticaretimi baltaladı,boş yerə hespa vurdum ayrıca üzerimden para biel kazanmış olabilir,hem hesap vurdurdu,hem beni mağdur etti, methodu sadece sattığım kişiler ve @Viento yani esc bilir kendi ellerimle yazmıştım, besbelli ticareti baltalama, gereğinin yapılmasını talep ediyorum,@Viento olayı gördü zaten @SkullZ @Lastromance @Nephthys @SpyAdmin

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Konu hükme varmıştır. Hüküm şöyle;
Müslüm, kapattırdığı hesabın parasını (75tl) ödeyecek ve methodun onda varolması bir sorun teşkil etmeyecek çünkü method'u senden zorla almamış. Method'u bilen başka birisi, ona kendi elleriyle atmış. @Müslüm mağduriyeti gidermen için tam olarak 3 saatin var, aksi takdirde uzaklaştırılacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,557Konular
3,269,166Mesajlar
315,407Kullanıcılar
huseyin0110Son Üye
Üst Alt