Cookiler hakkında bir soru

Bir kişinin diyelim telegram hesabının cookileri çalındı o cookileri kullanan kişi hesaba girdiği zaman hesabın sahibi bağlı cihazlarda onu görebilirmi ? .

Cevap hayır olucaktır çalınan cookieler ile saldırgan sisteme sanki hesap sahibinin cihazıymış gibi bağlanacaktır
Peki bu cookileri çalma bir linke tıklama ile olabilirmi . mesela ben bir link yaptım bunu hedefe attım ve bastığı zaman telegram cookileri geldi böyle birşey olabilirmi. Baktığım yerlerde websitesinde açık olması gerekiyor galiba böyle birşey olabilmesi için

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Peki bu cookileri çalma bir linke tıklama ile olabilirmi . mesela ben bir link yaptım bunu hedefe attım ve bastığı zaman telegram cookileri geldi böyle birşey olabilirmi. Baktığım yerlerde websitesinde açık olması gerekiyor galiba böyle birşey olabilmesi için
Tek bir link ile bunları alman pek mümkün olmayacaktır hedef makineye sızabilirsen cookieleri çekebilirsin veya telegram harici instagram,twitter vb sosyal medya platformlarında fake bir siteye login olduklarında da cookieleri çekebilirsin dostum

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,982Konular
3,280,736Mesajlar
318,395Kullanıcılar
karonkaya01Son Üye
Üst Alt