Projelerinize 1 aylık destek verilir | pentest,yazılım,tasarım,fikir.....

arkadaşlar ben eğitim vermek istiyorum cüzi bir miktarda kendimi yazılımda ve sanal ortamda yardım edebilceğim olacağını düşünüyorum son olarak kendime güveniyorum yani bir...

arkadaşlar ben eğitim vermek istiyorum cüzi bir miktarda kendimi yazılımda ve sanal ortamda yardım edebilceğim olacağını düşünüyorum son olarak kendime güveniyorum
yani bir nevi fikir veren konularda yardımcı olacak hatta sızma testlerinizde size gereken yardımı,fikri,mataryel verilecektir

eğitim alıyorum demeniz yeterli yoruma ben private chaten ulaşıcam

EĞİTİM KONSTEPTİ :

-1 Yazılım olarak zorlandığınız konuları size vericem ve fikirler,projeler de vericem
-2 Haftanın üç günü 1 saat veya ücret miktarına göre verilecektir
-3 Sızma testlerinizde gerekli mataryel verilecektir
-4 Disiplinli olunup Küfür hakaret yasak.
-5 Discord üzerinden anlatım olacaktır
-6 Saygı ve Sevgi çerçevesinde
-7 İllegalize anlatılacak konuların sorumluluğunu almıyorum

Ücret :

-1 1 ay - haftanın 2 günü - 1 saat olarak akşamları : 35 TL
-2 1 ay - haftanın 3 günü - 1 saat olarak akşamları : 50 TL

NOT : eğitebilceğim kişi sayısı 2-3 kişidir kendi hobi olarak eğitim vericeğim son olarak 5-6 yıldır bilgisayar da çalışmalar yapıp ilkj 1-2 sene lamerlık daha sonradan uyanışlar :)

SA7DYGVTFSTA7GYSDVAYIGDSAYFUGJDSAUYFUDASVJG Anime profilin var birine eğitim vericeksin birde yazılım biliyorsun aga sen aşmışsın bu işi. Birde ne öğreteceğini yazsaydın Mysql falanmı öğretiyon ne yani onuda yazarsan sevinirim

arkadaşlar ben eğitim vermek istiyorum cüzi bir miktarda kendimi yazılımda ve sanal ortamda yardım edebilceğim olacağını düşünüyorum son olarak kendime güveniyorum
yani bir nevi fikir veren konularda yardımcı olacak hatta sızma testlerinizde size gereken yardımı,fikri,mataryel verilecektir

eğitim alıyorum demeniz yeterli yoruma ben private chaten ulaşıcam

EĞİTİM KONSTEPTİ :

-1 Yazılım olarak zorlandığınız konuları size vericem ve fikirler,projeler de vericem
-2 Haftanın üç günü 1 saat veya ücret miktarına göre verilecektir
-3 Sızma testlerinizde gerekli mataryel verilecektir
-4 Disiplinli olunup Küfür hakaret yasak.
-5 Discord üzerinden anlatım olacaktır
-6 Saygı ve Sevgi çerçevesinde
-7 İllegalize anlatılacak konuların sorumluluğunu almıyorum

Ücret :

-1 1 ay - haftanın 2 günü - 1 saat olarak akşamları : 35 TL
-2 1 ay - haftanın 3 günü - 1 saat olarak akşamları : 50 TL

NOT : eğitebilceğim kişi sayısı 2-3 kişidir kendi hobi olarak eğitim vericeğim son olarak 5-6 yıldır bilgisayar da çalışmalar yapıp ilkj 1-2 sene lamerlık daha sonradan uyanışlar :)
:/

Hocam ben web sitesi açtım wordpress, responsive problemleri var ufak tefek çözümleyemedim onları çözümlemek için destek verir misin acaba

131,885Konular
3,272,279Mesajlar
316,473Kullanıcılar
asd2971180Son Üye
Üst Alt