Facebook Kişisel Hesap Kapatıldı Açabilecek var mı ?

Merhaba, "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can." hesaba giriş yapmaya çaıştığımızda bu uyarı geliyor. bilgilendirmeler: -...

Merhaba, "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can." hesaba giriş yapmaya çaıştığımızda bu uyarı geliyor.
bilgilendirmeler:
- Herhangi bir gerekçe bilgilendirmesi yapılmadı.
- Hesabıma bağlı sayfa açık sorunsuz ancak kişisel hesap kapandığı için kullanamıyorum.
- Hesap kimlik onaylı zaten, sayfam için aylık düzenli reklam çıkıyorum ve oto ödemesi yapılıyor. Uzun yıllardır bu şekilde devam ediyordu.
- Reklam BM bölümüde aynı hatayı veriyor.
- Facebook'a ait herhangi bütün formlarda mail adresini yazdığımız gibi hata veriyor göndermiyor formu ( bunu yazıyorum form ile açacaklar zaman kaybı olmaması için)

Ücretli / ücretsiz yardımcı olacak hocamalarıma şimdiden teşekkür ederim.
Ücretli yardımcı olmak isteyen var ise, teklifi ile pm atabilir. Teklif miktarını bilmediğim için, düşük miktar ise iş sonrası veya esc ile yapılır.(esc yönteminde hesap açıldıktan sonra esc yetkilileri teslim edecek şekilde)

Teşekkürler şimdiden

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba, "Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can." hesaba giriş yapmaya çaıştığımızda bu uyarı geliyor.
bilgilendirmeler:
- Herhangi bir gerekçe bilgilendirmesi yapılmadı.
- Hesabıma bağlı sayfa açık sorunsuz ancak kişisel hesap kapandığı için kullanamıyorum.
- Hesap **yasak-içerik** onaylı zaten, sayfam için aylık düzenli reklam çıkıyorum ve oto ödemesi yapılıyor. Uzun yıllardır bu şekilde devam ediyordu.
- Reklam BM bölümüde aynı hatayı veriyor.
- Facebook'a ait herhangi bütün formlarda mail adresini yazdığımız gibi hata veriyor göndermiyor formu ( bunu yazıyorum form ile açacaklar zaman kaybı olmaması için)

Ücretli / ücretsiz yardımcı olacak hocamalarıma şimdiden teşekkür ederim.
Ücretli yardımcı olmak isteyen var ise, teklifi ile pm atabilir. Teklif miktarını bilmediğim için, düşük miktar ise iş sonrası veya esc ile yapılır.(esc yönteminde hesap açıldıktan sonra esc yetkilileri teslim edecek şekilde)

Teşekkürler şimdiden
ig reksamedya ulaş yardımcı olurlar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,739Konular
3,283,169Mesajlar
317,973Kullanıcılar
ZolnexSon Üye
Üst Alt