@Veznan isimli üyeden şikayetçiyim

Selam @Veznan isimli üye satış konumun altında bana dolandırıcı diyerek iftira atdı,iftiradan ek satış baltalamaya girer bu çünki böyle yorumu gören müşteri normal olarak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam @Veznan isimli üye satış konumun altında bana dolandırıcı diyerek iftira atdı,iftiradan ek satış baltalamaya girer bu çünki böyle yorumu gören müşteri normal olarak şüphelenir
Ek not: ücretsiz olan birşeyin satışını yapmak ne zamandan dolandırıcılık oldu?Satıcı benim istediğim birşeyi satarım müşteri istemezse almaz bu neyin mantığıdır?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam @Veznan isimli üye satış konumun altında bana dolandırıcı diyerek iftira atdı,iftiradan ek satış baltalamaya girer bu çünki böyle yorumu gören müşteri normal olarak şüphelenir
Ek not: ücretsiz olan birşeyin satışını yapmak ne zamandan dolandırıcılık oldu?Satıcı benim istediğim birşeyi satarım müşteri istemezse almaz bu neyin mantığıdır?
@Lastromance @SkullZ @gaddaramca Ömer isimli üyenin dolandırıcı iddiasını kanıtlayamadigi takdirde ceza almasını talep ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-15-10-07-39-888_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-05-15-10-07-39-888_com.android.chrome.jpg
    357.5 KB · Görüntüleme: 8
Zaten dolandırılan kişi kanıtlariyla konu açıyor bir daha konu altına yorum yazma @Veznan şimdilik uyarı aldın ama birdahakine uzaklaştırılacaksın kısa bir süre .

@Lastromance @SkullZ @gaddaramca Ömer isimli üyenin dolandırıcı iddiasını kanıtlayamadigi takdirde ceza almasını talep ediyorum
tabi efendim PKJBKQWJENKJQWOHIEGVQWBEIGYVHEBOWUGV lan amına kodugumun züppesi sen kendini ne sanıyorsun biriyle ters düşünce direk bebeler gibi şikayet konusu. Ortada da bi bok yok zaten amından şeyler uyduruyorsun ve bunu kaç defadur yapıyorsun. Biri sana laf ettiği gibi "@SkullZ @Lastromance @gaddaramca üye bana küfür etti ban yemesini talep ediyorum burası babanın forumu mu amına koydugum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,108Konular
3,275,135Mesajlar
316,913Kullanıcılar
VAVENSon Üye
Üst Alt