Kurucu geçen script satılıktır. Proxysiz verilecektir. Her türlü tik telif siteleriniz garantili bir şekilde kurulur. Demo verilecektir. Fiyat çok ucuz. İletişim için telegram...
kankam çalışıyor demo salabilirm ? ulaş tgŞu siktigimin scsini sorunsuz diye satmaktan vazgeçin çöp işte çöpppp
Ya senin fake hesabini cekiyor diye sorunsuz olmuyor, adam kullanmaya başlayınca 3 hesaptan 1 ini cekmicek o zaman nolcak, benim yazip pub ettigim scyi bana mi anlatiyorsunuz yakankam çalışıyor demo salabilirm ? ulaş tg
kardeşim kendim kullanıyorum sorunsuz çekti ticaretimi m baltalıyorsun demo salıyorum diyorumYa senin fake hesabini cekiyor diye sorunsuz olmuyor, adam kullanmaya başlayınca 3 hesaptan 1 ini cekmicek o zaman nolcak, benim yazip pub ettigim scyi bana mi anlatiyorsunuz ya
be salak sattığın scyi 0 dan yazan adam bu, adama scriptini mi anlatiyorsun amkkardeşim kendim kullanıyorum sorunsuz çekti ticaretimi m baltalıyorsun demo salıyorum diyorum
ajax sorunsuz diyorum kardeşim demo atıyım diyorum gelemiyorsunuz telegrama ee neyin cazını yapıyorsunuz ? kullandığın tabirlere dikkat et salak vs demen hoş değil bende demiyim ayık olbe salak sattığın scyi 0 dan yazan adam bu, adama scriptini mi anlatiyorsun amk
Engelleyip gitmen üzdü ya. pırrttajax sorunsuz diyorum kardeşim demo atıyım diyorum gelemiyorsunuz telegrama ee neyin cazını yapıyorsunuz ? kullandığın tabirlere dikkat et salak vs demen hoş değil bende demiyim ayık ol
tm knk sc 0 dan sen yazdın sen daha iyi biliyosun @MortoJose zortajax sorunsuz diyorum kardeşim demo atıyım diyorum gelemiyorsunuz telegrama ee neyin cazını yapıyorsunuz ? kullandığın tabirlere dikkat et salak vs demen hoş değil bende demiyim ayık ol
Ya bırak siktiret cahille sohbeti kestim kafa sisirmekten baska bi ise yaramiyortm knk sc 0 dan sen yazdın sen daha iyi biliyosun @MortoJose zort
Senin bu kuyruk acını anlayamadım sc yi pub ediyorsun ama milletin konusunu baltalıyorsun habire bi sal milleti bu kadar konuşacaksan neden pub ediyorsunYa bırak siktiret cahille sohbeti kestim kafa sisirmekten baska bi ise yaramiyor
lan gerizekalı adam konu açmış sorunsuz diyor ama scripti yazan adam sorunlu diyor scripti yazan adamdan daha iyi bildiğinizi de söylemeyin bi zahmet amkSenin bu kuyruk acını anlayamadım sc yi pub ediyorsun ama milletin konusunu baltalıyorsun habire bi sal milleti bu kadar konuşacaksan neden pub ediyorsun
Senin gibi beyinsizler bu sc yi kullanmasın cidden. Aptal çocuk free pub etmişim zaten ederkende sorunlu diye etmişim millet satıyor tabi yazıcam altına çöp diye aqSenin bu kuyruk acını anlayamadım sc yi pub ediyorsun ama milletin konusunu baltalıyorsun habire bi sal milleti bu kadar konuşacaksan neden pub ediyorsun
işte amk kafaları almıyor uğraşmaSenin gibi beyinsizler bu sc yi kullanmasın cidden. Aptal çocuk free pub etmişim zaten ederkende sorunlu diye etmişim millet satıyor tabi yazıcam altına çöp diye aq