Arkadaşlar Lütfen Site Nasıl Hacklenir Anlatırmısınız Gerçekten Bu İşi 2 Yıldır Yapıyorum Biliyorum 2 Yıl Az Ama Yardım İstiyorum Ama 0 Dan Değil Ortadan Lütfen Yardım Edin
Hocam 1 Bilgi Versen2 Yıl az değil bunu unutma yanlış yapmışsındır
Nasıl Hacklerim Taktikler Gerekli Araçar GibiBilgim var tam olarak sorun ne
Kardeşim Onları Babamda Biliyor Yazıda Ortadan Başlayın Dedim 0 dan Değil 2 Yıl Bu İşi Yapıyorum Yani Onu Bende BiliorumŞimdi bi siteye index atman için veya shell yüklemen için öncelikle kontrol etmen gereken şeyler sql açığı olup olmadığı bunu yapan programlar veya manuel bulan yollar da var
Ex: www.örneksite.com/article.php?id=347 site bu ise sonuna ' tek tırnak veya " tırnak getirip sql açığı olup olmadığını kontrol ederiz diyelim ki bulduk sql açıklı bir site ve nasıl index atıcağımızı bilmiyoruz yapamamız gereken işlem admin panelini bulmak ve bulduktan sonra konularıma gçz atarsan klankil login bypsass tool kurmak ve siteyi bypasslayıp admin panelden index atmak veya shell yüklemek pm atarsan daha iyi yardımcı olurum
2 yıl boyunca ne yaptın ne öğrendin ve yaşın kaçArkadaşlar Lütfen Sadece Başlığı Okumayın Ve 2 Yıl Bu İşi Yapıyorum Diyorum
Kardeşim Bende 2 Yıl Bu İşi Yapıyorum Diyorum Düşün Sonra Çevapver Mesala Bi Düşün 2 Yıl Yapıyon Bu İşi Yani Bu İşi 2 Yıl Yapn Biri Elbete Bilir Bunlarıbilader yardım istiyorsun senin için ellerimi yoruyorum teşekkür edeceğin yere babam da biliyor diyorsun yardım etmeyin beyler boş insan
web hack sadece 1 hafta içerisinde öğrendim 1 gecede 20 site bastım eğer 2 sene bu işi yapıp öğrenemediysen profesyonel eğitim şart kolay gelsin başkanArkadaşlar Lütfen Sadece Başlığı Okumayın Ve 2 Yıl Bu İşi Yapıyorum Diyorum
2 Yıl Boyunsa SQL Ve Wordpress İle Uğraştım Bu Arada Yaşım 152 yıl boyunca ne yaptın ne öğrendin ve yaşın kaç
sana yardımcı olalım
Ben Hernekadar SQL Açıkı Siteler Baktıysam 1 Tane Tumadı Bu Da Bilgineweb hack sadece 1 hafta içerisinde öğrendim 1 gecede 20 site bastım eğer 2 sene bu işi yapıp öğrenemediysen profesyonel eğitim şart kolay gelsin başkan
Bunları Yaptım 2 Yıl Boyunsa SQL Ve Wordpress İle Uğraştım Bu Arada Yaşım 152 yıl boyunca ne yaptın ne öğrendin ve yaşın kaç
sana yardımcı olalım
Kolay gelsin kardeşim o zaman başarılarının devamını dilerim uzatmayacağım2 Yıl Boyunsa SQL Ve Wordpress İle Uğraştım Bu Arada Yaşım 15
Ben Hernekadar SQL Açıkı Siteler Baktıysam 1 Tane Tumadı Bu Da Bilgine
Peki Ne Yapar2 senedir bu işlerle uğraşan bir insan böyle bir konu açıp yardım istemez.
aynen kards ya uğraşmamışsındır yada anlama kapsiten sınırlıdır2 senedir bu işlerle uğraşan bir insan böyle bir konu açıp yardım istemez.
Kardeşim İstersen Daha Çok Zorlama Zaten Siriliyim Dayımı Kabetim Şuan Sinir Hastası Gibi Davranıyorumaynen kards ya uğraşmamışsındır yada anlama kapsiten sınırlıdır
oy çen çiniylendin miyKardeşim İstersen Daha Çok Zorlama Zaten Siriliyim Dayımı Kabetim Şuan Sinir Hastası Gibi Davranıyorum
bu konuda haklısın2 senedir bu işlerle uğraşan bir insan böyle bir konu açıp yardım istemez.
Son zamanların en haklı isyanı reis bizim amacımız kimseyi küçük düşürmek değil zaten öyle bir amacım olsa dalga geçer konuya yanıt vermezdim sende zaten gerekli açıklamayı yapmışsın kimse uzatmasın doğru dürüst forumda birşeyler öğrenmeye çalışbu konuda haklısın
Bence arkadaş uzun bir süre lamerlık yapmış yoksa 2 yılda neler yapan var birde Bizim @NinjaCR3 bu adam sıkınıtılı mı sence boşu boşunamı o kadar iyi tool yazmayı öğrendi veya @Mectruy diğerleri kardeşim şuan saçmalıyorsun git program yazmayı öğren kendin yaz kimse sana babanın hayrına tool vermez kardeşim tabi exploit yazarım manuel bulurum diyorsan kardeşim sana kolay gelsin çünkü yüzlerce url yi manuel taramak gibi bir saçmalık yok birde hiçbir şeyi kabul etmiyorsun adam sana Sql açığını anlatıyor kabul etmiyosun sen ne sanıyosun kendini hafife aldığın açık alexası çok yüksek sitelerde bile çıkıyor illaki madem bunu babanda biliyor hadi kardeşim gitde babanla Sql açıklı site Hackle meydan senin he bir de bu ninja kim dersen youtube hesabı bu https://www.youtube.com/channel/UCQpVfysfnpujwSSbrQdwP8Q bir incele adam neler yazıyor
Ben eğitim setleri paylaşıyom sen ise biliyom biliyom biliyosan hack show bölümü şurda
İçimi Döktüm Yeter artık anla böyle olmaz
Kardeşim sana iki yol gösteriyom ya şu konuyu bir daha okuyup https://spyhackerz.org/forum/threads/ben-hacker-olmak-İstiyorum-ama-olmuyor-beceremiyorum-sebepleri-Çözümü.27477/ düşün yada git böyle her yerde tool dilen harcadığın boşa zamanın üstüne artık birde soğuk su içersin
sonra lamer bayrağını çekip kendini boşuna heba edip çürütürsün
Ben neden söylüyorum dersen amacım bir hakaret veya seni bu işlerden soğutmak veya sana aptal muamelesi yapmak değil sana yaptığın yanlışı anlatmak
kendini çürütüp heba etme
Şükür Bitti bütün içimi döküp kustum okuyun artık
Evet EvetSon zamanların en haklı isyanı reis bizim amacımız kimseyi küçük düşürmek değil zaten öyle bir amacım olsa dalga geçer konuya yanıt vermezdim sende zaten gerekli açıklamayı yapmışsın kimse uzatmasın doğru dürüst forumda birşeyler öğrenmeye çalış
Tmm Bilder Ama Ayer Birdaha Afedrsin De Taşak Gecmesen Çönkü Ben Sana Dayımı Şehit DiyorumSon zamanların en haklı isyanı reis bizim amacımız kimseyi küçük düşürmek değil zaten öyle bir amacım olsa dalga geçer konuya yanıt vermezdim sende zaten gerekli açıklamayı yapmışsın kimse uzatmasın doğru dürüst forumda birşeyler öğrenmeye çalış
Çok güzel bir şey buTmm Bilder Ama Ayer Birdaha Afedrsin De Taşak Gecmesen Çönkü Ben Sana Dayımı Şehit Diyorum
dayının adını söylermisin :dTmm Bilder Ama Ayer Birdaha Afedrsin De Taşak Gecmesen Çönkü Ben Sana Dayımı Şehit Diyorum
Arkadaşlar Bilgisi Olanlar Varsa Orta Seviye Başlaiçam Ön Bilgim VarArkadaşlar Lütfen Site Nasıl Hacklenir Anlatırmısınız Gerçekten Bu İşi 2 Yıldır Yapıyorum Biliyorum 2 Yıl Az Ama Yardım İstiyorum Ama 0 Dan Değil Ortadan
Lütfen Yardım Edin