@stevejack007 Şikayetçiyim Gel Lan Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba bu arkadaştan 2 gün önce 13 Mayıs'ta viento araciligi ile webmail aldım arkadaşa söyledim ki kapanmayan , sınırsız , Kotasiz , (SAĞLAM) , webmail istedim bana cpanel verdi oradan sağlam cekebilirsin dedi viento aracılığı ile 55₺ gönderim vientoya kendisi saldı bana akşam idi eve gittim otomail kurdum otomail basıyor sıkıntı yok yarın dedimki mail tester ile kontrol edeyim 1.3 puan aldı ayar yaptım 2.4 e çıktı ve dahası yok en az 8 olmalı benim bildiğim kendisi mesajlarıma cevap vermiyor çok geç bakıyor ve açtığı cpanel kapandı 2 kez bu gün yine kapandı mesajıma bakmıyor galiba engelledi dekont vientoda var grup açmıştık adminler ilgilenin @SpyAdmin @Viento

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-15-18-20-55-658_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-15-18-20-55-658_org.telegram.messenger.jpg
    502.1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2022-05-15-18-20-58-411_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-05-15-18-20-58-411_org.telegram.messenger.jpg
    529.9 KB · Görüntüleme: 41
Rating - 0%
Escrow @Viento ve satıcı @stevejack007 konuya bekleniyorsunuz.
hocam öncelikle ilk başta arkadaş dedi bana sınırsız reseller lazım diye mail puanı şu kadar olsun bu kadar olsun demedi, 2.si reseller satışı başarı ile geçti ve reseller verildi 5dk da bir mfx den fotoğraf atıp şunu nasıl yapacam bunu nasıl yapacam diye kafamın etini yedi ki mfx de mail kutusuna 2 bin den fazla mail koyulmaz hata alınca bana fotoğraf atıp mailler bozuldu diyor tamam hadi nasıl kullanıldıgını anlattık arkadaşa. Reseller satışında domain eklemek için domain varmı dedim o da yok dedi ben alayım dedim tamam dedi daha sonra domain ismi verdi bana aldım onu sonra baktım aldığım domaine ortalıkda buldugu sc yi attı ve bana yazdı dedi red yedi dedim ben napayım senin script de sorun var baktım 2 gün sonra bana dedi ki girmiyor resellere bi baktım ortalıkta buldugu sc leri attı diye domain freenom.com dan FRAUD yemiş. Reselleri kullanmasını dahi bilmiyor bide iade istiyor

Ekli dosyalar

• asfsdgfd.PNG
    asfsdgfd.PNG
    5.8 KB · Görüntüleme: 28
Rating - 0%
hocam öncelikle ilk başta arkadaş dedi bana sınırsız reseller lazım diye mail puanı şu kadar olsun bu kadar olsun demedi, 2.si reseller satışı başarı ile geçti ve reseller verildi 5dk da bir mfx den fotoğraf atıp şunu nasıl yapacam bunu nasıl yapacam diye kafamın etini yedi ki mfx de mail kutusuna 2 bin den fazla mail koyulmaz hata alınca bana fotoğraf atıp mailler bozuldu diyor tamam hadi nasıl kullanıldıgını anlattık arkadaşa. Reseller satışında domain eklemek için domain varmı dedim o da yok dedi ben alayım dedim tamam dedi daha sonra domain ismi verdi bana aldım onu sonra baktım aldığım domaine ortalıkda buldugu sc yi attı ve bana yazdı dedi red yedi dedim ben napayım senin script de sorun var baktım 2 gün sonra bana dedi ki girmiyor resellere bi baktım ortalıkta buldugu sc leri attı diye domain freenom.com dan FRAUD yemiş. Reselleri kullanmasını dahi bilmiyor bide iade istiyor
1. Mailim sağlam diyorsun mail testerde 2.4 puan aliyor
2. Aynı sc başka cpanelde denedim sorunsuz çalıştı sonra başka sc geçtim
3. O soru sormamla bu konuların alakası yok diğer webmaillerde sıkıntı olmadı sende olduydu

Rating - 0%
Rating - 0%
Daha kendi sattığı webmailden haberi yok sonra diyor neden hesabım düşmüyor mailtesterden 2.4 olan bir mailden ne bekliyorsun

Rating - 0%
3. O soru sormamla bu konuların alakası yok diğer webmaillerde sıkıntı olmadı sende olduydu
1. 4.5 puan alıyorum, ve ben 1 puanlık maile bile sağlam derim arkadaş sen bana demedin ki bana şu kadar şu kadar puanlık mail lazım ?
2. saniyesinde red page aldın o scriptle ve domain de o script yüzünden FRAUD yedi görüntüyü de attım zaten yukarıda
3. Arkadaşım sana ben resellerini sapasağlam açtım, girdin baktın süper çalışıyor, eee daha sonrasında içerisine ortalıkta buldugun scriptleri atarsan tabi patlar domain benlik bi sıkıntı yok burada

Rating - 0%
+ şimdide diyor yok sunucu bakımda yok şu yok bu ben buna para verdim mi verdim özellikle dedimki Türk host olmasın gitmiş genchosttan çekmiş tabi kapanır iyimisin sen ?

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Scriptlerin red page yemesi hostinge göre süresi değişir. Webmail de 1 puan dahi olsa webmaillere sorunsuz spamsız basar Ki puan için adama birşey söylememişsin. Mail testerda attığın taslak da webmail puanını etkiler. Düz bir mail ile (deneme yazarak) denemeni öneririm.

Rating - 0%
+ şimdide diyor yok sunucu bakımda yok şu yok bu ben buna para verdim mi verdim özellikle dedimki Türk host olmasın gitmiş genchosttan çekmiş tabi kapanır iyimisin sen ?
sen bana dedin türkhost olmasın ban atıyorlar, bende dedim ki illegal izinli oldugundan dolayı ban atmıyorlar sende tamam dedin,
ki burada domain gitmis

Rating - 0%
1. 4.5 puan alıyorum, ve ben 1 puanlık maile bile sağlam derim arkadaş sen bana demedin ki bana şu kadar şu kadar puanlık mail lazım ?
2. saniyesinde red page aldın o scriptle ve domain de o script yüzünden FRAUD yedi görüntüyü de attım zaten yukarıda
3. Arkadaşım sana ben resellerini sapasağlam açtım, girdin baktın süper çalışıyor, eee daha sonrasında içerisine ortalıkta buldugun scriptleri atarsan tabi patlar domain benlik bi sıkıntı yok burada
1 : 1 puanlık maile bile sağlam derim derken :D ? Beynini bilmem naptigim 1 puanlık mail gitmez bile lan bumu sağlam
2 red page aldıysan diğer cpanellerde neden red page almıyor veya pleskte çünkü Türk değil aklini.. genchosttan almışsın türk olmasjn dedim sana demi ?
3 reseller sapasağlam açtın ee ben webmail için aldım onu webmail cop çıktı ?

Rating - 0%
Scriptlerin red page yemesi hostinge göre süresi değişir. Webmail de 1 puan dahi olsa webmaillere sorunsuz spamsız basar Ki puan için adama birşey söylememişsin. Mail testerda attığın taslak da webmail puanını etkiler. Düz bir mail ile (deneme yazarak) denemeni öneririm.
Adama ben sağlam webmail spamsiz sorunsuz saglammi dedim evet dedi mail testerde 1 alan webmail sağlam değildir ağa ?

Rating - 0%
Ben kullanamadigim , sağlam olmauan webmaile , spam atan webmaile neden 50₺ veriyorum aciklarmisin ve şahıs kendiside vuramiyor hesap çünkü oda kullanamiyor

Rating - 0%
Türk host kapattı bak ne oldu ? Dakka başı kapatacaklar genchost bin tane şikayet var git bak
Şimdi arkadaşım reseller orada duruyor sağlam bi şekilde.
ancak sen bana domain aç dedin ben sana .ml uzantılı free bi domain açtım.
sen gidip forumda buldugun scriptleri atarsan, domain FRAUD yer ve kapanır.
ancak domain gittiği için resellere giremiyorsun.

Rating - 0%
git 300tl sağlam plesk al :)
Konudan bağımsız bu roxybey adlı arkadaş cpanel/plesk kurmasını vs kısacası hiçbir bok bilmiyor daha geçen gün bu eşşeğe 1 saat boyunca normalde 3-5 mouse hareketiyle kurulan vds anlatmaya çalıştım metin şentürk rastgele tuşlara bassa vds kurar bu eşşek 1 saat kuramadı.
Sonra yaptığım iyilik karşısında bişey istedim 300tl fiyat çekti enayi seni

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Şimdi arkadaşım reseller orada duruyor sağlam bi şekilde.
ancak sen bana domain aç dedin ben sana .ml uzantılı free bi domain açtım.
sen gidip forumda buldugun scriptleri atarsan, domain FRAUD yer ve kapanır.
ancak domain gittiği için resellere giremiyorsun.
Reselleri neden domaine kuruyorsun? Pleskin verdiği geçici alan adına neden kurmuyorsun,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,523Konular
3,268,971Mesajlar
315,333Kullanıcılar
cwozhSon Üye
Üst Alt