Yaklaşık 2 aylık üyeyim ve şu ana kadar forum üzerinde herhangi bir uyarı veya şikayet almışlığım dahi yoktur öncelikle bunun altını bir çizeyim. Anlam veremediğim bir şekilde @SpamShell.com nickli arkadaş neden bana takıntılı bilmiyorum. Chatte benim şahsıma gundi, bebe gibi laubali bir şekilde yazı yazıyor. Kendisine benim hakkımda böyle şeyler söylemezsen güzel olur dememe rağmen bu adam kalkıp beni nasıl kickletiyor. Şu ana kadar forum üzerinde chatte veya hiçbir konuda küfürü bırakın argo kelime dahi kullandığımı göremezsiniz fakat şuan kullanacağım. Bu amınakodumun forumunda bu adamdan ne gibi bir çıkarınız varda benim bir şey söylememe rağmen hatta söylememesini rica etmeme rağmen ben kickleniyorum. Bu adam kalkıp simmons'la chatte konuşurken '' benden başkası posta mı koyabilir '' gibi cümleleri nasıl kuruyor. Elim ayağım titriyor resmen. Biri bana bunun kim olduğunu, böyle ayrıcalıklara nasıl sahip olduğunu söylesin. Bu amınakodumun forumunda bir söz ile pat diye 2 kere chatten atılıyorsam sokarım forumuna da işleyişine de.
@Mectruy @SkullZ @Lastromance @Morningstar
@Mectruy @SkullZ @Lastromance @Morningstar