Kim bu spamshell ve yetkililere nasıl böyle söz geçiriyor

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Yaklaşık 2 aylık üyeyim ve şu ana kadar forum üzerinde herhangi bir uyarı veya şikayet almışlığım dahi yoktur öncelikle bunun altını bir çizeyim. Anlam veremediğim bir şekilde @SpamShell.com nickli arkadaş neden bana takıntılı bilmiyorum. Chatte benim şahsıma gundi, bebe gibi laubali bir şekilde yazı yazıyor. Kendisine benim hakkımda böyle şeyler söylemezsen güzel olur dememe rağmen bu adam kalkıp beni nasıl kickletiyor. Şu ana kadar forum üzerinde chatte veya hiçbir konuda küfürü bırakın argo kelime dahi kullandığımı göremezsiniz fakat şuan kullanacağım. Bu amınakodumun forumunda bu adamdan ne gibi bir çıkarınız varda benim bir şey söylememe rağmen hatta söylememesini rica etmeme rağmen ben kickleniyorum. Bu adam kalkıp simmons'la chatte konuşurken '' benden başkası posta mı koyabilir '' gibi cümleleri nasıl kuruyor. Elim ayağım titriyor resmen. Biri bana bunun kim olduğunu, böyle ayrıcalıklara nasıl sahip olduğunu söylesin. Bu amınakodumun forumunda bir söz ile pat diye 2 kere chatten atılıyorsam sokarım forumuna da işleyişine de.

@Mectruy @SkullZ @Lastromance @Morningstar

MortoJose

middleoflife.com
Rating - 100%
Güzelim spamshell dediğin adam istediği forumda istediği kişiye geçirebilicek bi adam, owner gibi düşün. Ghost owner. Tavsiyem çok ciyaklama boka bulanırsın, sana takıntılı değildir, bir yanlışını bişeyini görmüştür öyle davranıyordur böyle boş konu açacağına git adama yaz.
İyi forumlar...

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
AKP iktidarına karşı gelen çinko vatandaş gibiyim. Belki davamda haklıyım ama sikleyen kim.

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Hiç üşenmeden imzamdan telegram adresime ulaşıp napıyosun sen diye yazan var. Hayatınızda ne tür bir travma yaşadınız da karşımdaki kişi benden daha yetkili ve en azından bu ortamlarda benden daha çok saygı duyulan biri olduğu için kalkıp telegram'dan yazma isteği duydunuz anlamış değilim. Bu konuyu açma sebebim, karşımdaki kişinin kim olduğunu ve neden beni kicklettiğini öğrenmek. Kendisiyle pm üzerinden konuştuk ve inanır mısınız beni yemedi, kesmedi veya bir öcü değilmiş. Gayet eli kolu ve bu forumda saygınlığı olan normal bir insanmış. Kendisi bana en azından onun bakış açısında hata olarak gördüğü şeyi iletti, ben de bunu kabullenip nedenini açıkladım ve gayet güzel anlaştık. Karşınızdaki insanın yetkisi var otoritesi var veya sürüyü çok iyi yönetiyor diye tanrılaştırmanıza gerek yok.

Pintbos 

t.me/pierkamil
Rating - 100%
Hiç üşenmeden imzamdan telegram adresime ulaşıp napıyosun sen diye yazan var. Hayatınızda ne tür bir travma yaşadınız da karşımdaki kişi benden daha yetkili ve en azından bu ortamlarda benden daha çok saygı duyulan biri olduğu için kalkıp telegram'dan yazma isteği duydunuz anlamış değilim. Bu konuyu açma sebebim, karşımdaki kişinin kim olduğunu ve neden beni kicklettiğini öğrenmek. Kendisiyle pm üzerinden konuştuk ve inanır mısınız beni yemedi, kesmedi veya bir öcü değilmiş. Gayet eli kolu ve bu forumda saygınlığı olan normal bir insanmış. Kendisi bana en azından onun bakış açısında hata olarak gördüğü şeyi iletti, ben de bunu kabullenip nedenini açıkladım ve gayet güzel anlaştık. Karşınızdaki insanın yetkisi var otoritesi var veya sürüyü çok iyi yönetiyor diye tanrılaştırmanıza gerek yok.
Böyle biten tartışmaların hastasıyım çok güzel ve olgunca bir hareket her iki tarafa da yaşanılan sıkıntı ve zaman kayıpları için geçmiş olsun diyelim

Durden

existence is not real.

SOYTARI
Rating - 100%

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
Böyle biten tartışmaların hastasıyım çok güzel ve olgunca bir hareket her iki tarafa da yaşanılan sıkıntı ve zaman kayıpları için geçmiş olsun diyelim
Yorumunuz için teşekkürler hocam. Şikayet konuları genelde çözüm odaklı değil tartışmayı büyütüp başkalarını da dahil etmek amaçlı olduğu için bu şaşkınlığınızı tahmin edebiliyorum.

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
tumblr_pit6d3rNCb1ujmvy2o1_1280.jpg

LOXY

Para için değil Zevk için Yaparız.
Rating - 100%
@zhugenu Olan yaklaşımımız gerçekten çok yanlış dostlar, adam bir maaruzatını belirtmiş nazik bir şekilde Tek bir kişi uyarabilir.
Lakin herkes "yanlış Yoldasın, Ne yaptığını sanıyorsun, olum iyimisin, Boku yedin" Gibi sözler Yağdırmış yorumlarda...

Biraz nazik ve çözüm odaklı olun dostlar, Ortalama 4-5 kişi tek bir adamın üzerine oynamışsınız Günahtır desem belki günahtan anlamazsınız lakin ayıptır arkadaşlar.

Adamlık saygıdan, karakterden, Dürüstlükten gelir.

Sizleri seviyorum, İyi forumlar dilerim.

zhugenu

SOYTARI
Rating - 0%
@zhugenu Olan yaklaşımımız gerçekten çok yanlış dostlar, adam bir maaruzatını belirtmiş nazik bir şekilde Tek bir kişi uyarabilir.
Lakin herkes "yanlış Yoldasın, Ne yaptığını sanıyorsun, olum iyimisin, Boku yedin" Gibi sözler Yağdırmış yorumlarda...

Biraz nazik ve çözüm odaklı olun dostlar, Ortalama 4-5 kişi tek bir adamın üzerine oynamışsınız Günahtır desem belki günahtan anlamazsınız lakin ayıptır arkadaşlar.
Adamlık saygıdan karakterden gelir.
Yorumun ve beni kollamaya çalıştığın için teşekkür ederim. Ben bu konuyu açarken karşıdaki kişinin kim olduğunu ve tek bir söz ile beni nasıl chatten attırabiliyor bunu bilmediğim ve bu konuya o sırada acayip tilt olduğum için açtım. Kendisiyle pm üzerinden konuşarak olayı hallettik. Fakat dediklerinde haklısın. Sadece konu üzerinden değil telegram üzerinden bile gelip sen napıyosun yazanlar bile oldu.

Rating - 0%
yetkililere nasıl böyle söz geçiriyor derken o adam emin ol yetkililerden daha yetkilidir spy imt ye 20 senesini vermiş adam o geçiremeyecekde senmi geçireceksin

131,583Konular
3,269,373Mesajlar
315,475Kullanıcılar
sesliepubSon Üye
Üst Alt