Selamlar öncelikle dostlar, Oto wp ile bastırdığım zaman no da 7 8 ya da 9-10 tane bastıktan sonra ban yiyor yardımcı olabilir misiniz karşılığı neyse veririm karşılıksız...
oto için lazım kanka yine de eywkanka oto değilde normal numarayla 50 tane basmayı söyleyebilirim.
basitKanka ebedi almayı biliyormusun?
anlatsana kanka düşürdüm ebedi alamadım ya
Karşıdaki kişi aktifken sen hesaba girip giriş hareketlerden onun kini çıkış yapacaksınanlatsana kanka düşürdüm ebedi alamadım ya
Ben mail tarafındayım da numara başkası tarafından alınmasın diye(hiç değilse kısa süreliğine) ayarlardan 2 adımlı doğrulama aç numara ban yememesi için methodlar var da parayla satıyorlar bende bilmiyorumSelamlar öncelikle dostlar,
Oto wp ile bastırdığım zaman no da 7 8 ya da 9-10 tane bastıktan sonra ban yiyor yardımcı olabilir misiniz karşılığı neyse veririm karşılıksız yapanlar ise bugün bana yarın ona her türlü desteği sağlarım method hesap ws..
mail dönemi bitti dostum sıfır taslak yapsam bile yine spam..Ben mail tarafındayım da numara başkası tarafından alınmasın diye(hiç değilse kısa süreliğine) ayarlardan 2 adımlı doğrulama aç numara ban yememesi için methodlar var da parayla satıyorlar bende bilmiyorum
bende taslak var script var ulaş bana nasıl kurulduğunu mailin göster deneyelim senle bu mesaja bak tamammı kardeşim ulaş bana instagram infohelpcentercopyrightg tamam mı ulaş bana birlikte halledebilirizmail dönemi bitti dostum sıfır taslak yapsam bile yine spam..
bende taslak var script var ulaş bana nasıl kurulduğunu mailin göster deneyelim senle bu mesaja bak tamammı kardeşim ulaş bana iginfohelpcentercopyrightg tamam mı ulaş bana birlikte halledebilirizmail dönemi bitti dostum sıfır taslak yapsam bile yine spam..
nasıl kuruyoruz mantığı ne açıklar mısın tam oalrak bilmiyoerum elimde bi tane var amabilmiyorumEline Sağlık Kardeşim