ryliliax beni dolandırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
hesabımı sürekli elimden alıyorlar isimli baslıgıma gelip telegram adresini yazdı. telegramına inandırıcı olsun diye yaslı bi adam cocuk ve kadın fotosu koymuş. orta yaşı inandırıcı görünüm çizmek amaclıyla. hesap maili kullanıcı adı ver hesabını güvene alacagım dedi 100 tl istedi sonra 70 e düştü yarısını yolladım yazışmaları çift taraflı silerek engellemiş. forum kullanıcı adı: ryliliax. ahmet selim oku*** adına gönderdim. fotografları da birazdan ekleyeceğim

Rating - 0%

@ryliliax şikayetçiyim forumda kim bilir kaç kişiyi farklı hesaplarla tokatlıyordur.​

Ekli dosyalar

• kanıt.png
    kanıt.png
    201.6 KB · Görüntüleme: 36
  • image1.jpeg
    image1.jpeg
    64.2 KB · Görüntüleme: 34
  • image0.png
    image0.png
    66.2 KB · Görüntüleme: 31
  • image0 (1).png
    image0 (1).png
    71 KB · Görüntüleme: 33
Rating - 0%
Kullanıcı Adı: @ryliliax
Profil Bağlantısı: https://spyhackerz.org/forum/members/ryliliax.170249/
Ürünün / Hizmetin Kısa Açıklaması: hesabımı güvene alma satınn aldıgım kişinin mailini silme.
Satış Konuları: https://spyhackerz.org/forum/thread...i-surekli-elimden-aliyor.116728/#post-2903342
Dolandırılan miktar: 35 tl
yukarıda linkini verdigim ilanıma yorum atarak telegrama çekti. kullanıcı maili, ve hesap adı istedi. benim medyam var. hesabın deepine inicem size satan kişinin mailini hesaptan silinmesi için yardım edicem dedi. basta 100 tl dedi. sonra 70 tl ye indi. ben de güvenmiyorum yarısını şimdi yarısı iş bitince dedim. olur verdi daha sonra telegramdan konusmaları çift taraflı silerek engellemiş. telegram profil fotosu orta yaslı bir aile fotosuydu. güvenilir imaj çizmeye calısıyor. medya şirketi varmış güya.

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
Açıklama bekleme süreci devam etmektedir.

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
hesap kapatiyorum diyordu kendisi kapat dedim ucretle anlastik sonra parayi onden yolla dedi bende escrow tutalim dedim baska forumun adresini verdi bende yok spyhackerz dan skullz ile yapicam dedim sonra mesajlari silerek engeli basti banada kendisi dolandiricidir ve surekli 1 gunde 300 konu acip 1 gunde 300 up yapiyor surekli raporluyorum ilgilenen yok her goren uyari veriyor ama biz aynisinu yapsak ban almamiz icin @Mectruy u mesaj yagmuruna tutarlar forumun gelismesi icin yonetim kadrosunun komple BAGİMSİZ TARAFSİZ VE EMİR KOMUTA BİRLİKLE hareket edilmeli..

Rating - 0%
hesap kapatiyorum diyordu kendisi kapat dedim ucretle anlastik sonra parayi onden yolla dedi bende escrow tutalim dedim baska forumun adresini verdi bende yok spyhackerz dan skullz ile yapicam dedim sonra mesajlari silerek engeli basti banada kendisi dolandiricidir ve surekli 1 gunde 300 konu acip 1 gunde 300 up yapiyor surekli raporluyorum ilgilenen yok her goren uyari veriyor ama biz aynisinu yapsak ban almamiz icin @Mectruy u mesaj yagmuruna tutarlar forumun gelismesi icin yonetim kadrosunun komple BAGİMSİZ TARAFSİZ VE EMİR KOMUTA BİRLİKLE hareket edilmeli..
Yönetime laf edip durma, tarafsız ve birlikte hareket ediyoruz zaten. Defalarca uyarıldığın halde hâlâ devam ediyorsun bu kadar rahatsız oluyorsan forumdan çıkabilirsin. Sözde cikacaktin zaten, log out yapabilirsin.

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Yönetime laf edip durma, tarafsız ve birlikte hareket ediyoruz zaten. Defalarca uyarıldığın halde hâlâ devam ediyorsun bu kadar rahatsız oluyorsan forumdan çıkabilirsin. Sözde cikacaktin zaten, log out yapabilirsin.
yönetime laf etmiyorum senin gibi kendi egosunu tatmin edenlere laf ediyorum ne zaman log out yapacağım seni alakadar etmez işini yap

İbrahim 

PHP & Node JS Developer
Rating - 0%
Üye banlandı, bir diğer konuda R00T3R hakkında rapor at fakat yönetim ekibi sadece rapor bakmak ile yükümlü değildir sen raporunu at bekle rapor çözülür illaki.

UP olayı içinde kimseyi up yüzünden ban atmadık bu zamana kadar uyarı verdik (eski yönetim bizi alakadar etmez ban attılarsa onların insanlığı)

Yönetim ekibinden kimden şikayetçi iseniz bana , @Mectruy veya @Morningstar ‘a isim kanıt ve açıklamalar ile sikayet edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,558Konular
3,269,179Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt