Yapay Açabilen varmı?
Kişise
Medyam var bahanasi ile bir çok kişi cüzzi miktarda ücret alıyor hesabın kaç k olduğu ve ne amaçla kullanıldığı pek önemli değil ilk open ederim sonra ücret alırım "300₺" Instagram @berd6nYapay Açabilen varmı?
Kişisel
Medya noluyor kardo açıklarmısın merak ettim ?sen 300 tl yapay aç sana en az 40 hesap getireceğim![]()
İstediğin yapay ı açarım işlem sonrası ücret alırım medyaya e-posta kullanıcı atmakla olmuyor bu işler 2 3 gündür bu işlerle uğraşmıyoruz YouTube dan method aramıyoruz teneke delikanlı .dsen 300 tl yapay aç sana en az 40 hesap getireceğim![]()
telegram var mıİstediğin yapay ı açarım işlem sonrası ücret alırım medyaya e-posta kullanıcı atmakla olmuyor bu işler 2 3 gündür bu işlerle uğraşmıyoruz YouTube dan method aramıyoruz teneke delikanlı .d
MERHABA bir hesabımız var kapalı işlem sonrası okey isen açabilirmisin?Medyam var bahanasi ile bir çok kişi cüzzi miktarda ücret alıyor hesabın kaç k olduğu ve ne amaçla kullanıldığı pek önemli değil ilk open ederim sonra ücret alırım "300₺" Instagram @berd6n
telegram var mı
instagramdan yazdım kendisine 300 tl ye yaparım diyordu 1000 tl fiyat çekti sonraMERHABA bir hesabımız var kapalı işlem sonrası okey isen açabilirmisin?
daha referansı bile yokHQJNEKMQWJOHEJBQWNOEHBQJW sen kaça açıyorsuninstagramdan yazdım kendisine 300 tl ye yaparım diyordu 1000 tl fiyat çekti sonradaha referansı bile yok
benim fiyat pahalı medya ile açıyorum 4 bin tl yeHQJNEKMQWJOHEJBQWNOEHBQJW sen kaça açıyorsun
4k çok fazlabenim fiyat pahalı medya ile açıyorum 4 bin tl ye
valla benim fiyatım bu isteyen istediği kişiyle ticaretini yapabilir4k çok fazla
medyanın reklam bütçesi ne kadar
medyanın reklam bütçesi ne kadarvalla benim fiyatım bu isteyen istediği kişiyle ticaretini yapabilir
300 tl acıyormusun hocam?medyanın reklam bütçesi ne kadar
AçarımMERHABA bir hesabımız var kapalı işlem sonrası okey isen açabilirmisin?
Sanalcı hesapları 300 kişisel hesaplar 1000300 tl acıyormusun hocam?
30 bin dolarmedyanın reklam bütçesi ne kadar
300 e ne oldu? sanalcı derken nasıl yaniSanalcı hesapları 300 kişisel hesaplar 1000
Herhangi bir medyacıya yapay desen 5000 lira der burda 3 ün 5 in hesabını yapıyorsunuz amk gidin 100 liraya yapay açanlara yazın elinizde ki paradan olun300 e ne oldu? sanalcı derken nasıl yani
kendi kendinize dediğiniz rakamı yazdım? ortada ciddi bir sorun var hocam. rakamınızı yazdım o kadar. yanlış olan nedir çözemedimHerhangi bir medyacıya yapay desen 5000 lira der burda 3 ün 5 in hesabını yapıyorsunuz amk gidin 100 liraya yapay açanlara yazın elinizde ki paradan olun