Satım Spyhackerz Özel ⭕ İzinli Hosting ve İndirim Kupon Kodları 😇 Genç Host ♾️

CoSu

🌟
Rating - 0%

İzinli Hosting v4

• ⭐ SUSPEND Yemez!
  • ⭐ Yurt Dışı Lokasyon!
  • ⭐ 1 Site Barındırma
  • ∞ Limitsiz SSD Disk
  • ∞ Limitsiz MySQL®
  • ∞ Limitsiz Aylık Trafik
  • ∞ Limitsiz Mail Hesabı
  • %100 CPU Kullanım
  • Tek Tıkla Kurulum
  • 7/24 Teknik Destek
  • %99 Uptime Garantisi
  • PHP 5.5-7.4
  • Multi PHP Desteği
  • Anti DDoS Koruma
  • Otomatik Shell Temizleme
  • CageFS
  • Yurt Dışı Lokasyon
  • Anında Kurulum ve Aktivasyon
  • %100 Türkçe cPanel Kontrol Paneli
  • Ücretsiz SSL Sertifikası!
Site Fiyatı: Aylık 25 ₺
SPY Özel Fiyat: 17,70 ₺
Spyhackerz Özel Kupon Kodu: SPY2022

https://www.genchost.com/siparis/hosting/170

(SUSPEND YEMEZ! HİÇ BİR İÇERİK DOSYA İNCELENMEZ VE YASAKLANMAZ!)

İzinli Hosting v4 Sipariş Ver - Genç Host ♾️ Türkiye'nin Ucuz Alan Adı ve Sınırsız Web Hosting Sağlayıcısı

www.genchost.com
www.genchost.com

İndirim Kupon Kodunu Nasıl Kullanırım?​

Satın alma sayfasında indirim kupon kodunu , Kupon Kullan alanına girerek yazmanız yeterli.
Tutarın gerisini seçeceğiniz ödeme tipine göre (Online Ödeme PayTR –**YASAK**- banka kartı- havale/EFT-FAST- ininal - papara) girişini yapıp Alışverişi tamamla butonuna basarak alım işlemini tamamlayabilirsiniz.
İndirim kuponu ile yaptığınız alışverişlerde, siparişlerinizin detayına baktığınızda toplam ürün satış bedelini görürsünüz.
Spyhackerz özel olarak sınırlı sayıda üretilen bu kupon; 100 Adet ve 17.06.2022 Tarihine kadar geçerlidir!
Genç Host Bilişim Hizmetleri Firması kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
İndirim kuponlu alışverişlerinizin iadesi durumunda kupon tutarı iade edilmez.

Kurumsal Bilgiler

Genç Host Bilişim Hizmetleri

V.Dairesi: KAYMAKKAPI

Vergi No: 6840146707

Adres: ISPARTA / Merkez

Telefon

0850 533 24 00

E-Posta

[email protected]

www.genchost.com

CoSu

🌟
Rating - 0%

İzinli Hosting v4

• ⭐ SUSPEND Yemez!
  • ⭐ Yurt Dışı Lokasyon!
  • ⭐ 1 Site Barındırma
  • ∞ Limitsiz SSD Disk
  • ∞ Limitsiz MySQL®
  • ∞ Limitsiz Mail Hesabı
  • %100 CPU Kullanım
  • Tek Tıkla Kurulum
  • 7/24 Teknik Destek
  • %99 Uptime Garantisi
  • PHP 5.5-7.4
  • Multi PHP Desteği
  • Anti DDoS Koruma
  • CageFS
  • Yurt Dışı Lokasyon

İzinli Hosting v4 Sipariş Ver - Genç Host ♾️ Türkiye'nin Ucuz Alan Adı ve Sınırsız Web Hosting Sağlayıcısı

www.genchost.com
www.genchost.com

Satın alma sayfasında indirim kupon kodunu , Kupon Kullan alanına girerek yazmanız yeterli.
Tutarın gerisini seçeceğiniz ödeme tipine göre (Online Ödeme PayTR –**YASAK**- banka kartı- havale/EFT-FAST- ininal - papara) girişini yapıp Alışverişi tamamla butonuna basarak alım işlemini tamamlayabilirsiniz.
İndirim kuponu ile yaptığınız alışverişlerde, siparişlerinizin detayına baktığınızda toplam ürün satış bedelini görürsünüz.
Spyhackerz özel olarak sınırlı sayıda üretilen bu kupon; 100 Adet ve 17.06.2022 Tarihine kadar geçerlidir!
Genç Host Bilişim Hizmetleri Firması kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kurumsal Bilgiler

Telefon

0850 533 24 00

E-Posta

[email protected]

www.genchost.com
👏👏👏

Rating - 0%

İzinli Hosting v4

• ⭐ SUSPEND Yemez!
  • ⭐ Yurt Dışı Lokasyon!
  • ⭐ 1 Site Barındırma
  • ∞ Limitsiz SSD Disk
  • ∞ Limitsiz MySQL®
  • ∞ Limitsiz Mail Hesabı
  • %100 CPU Kullanım
  • Tek Tıkla Kurulum
  • 7/24 Teknik Destek
  • %99 Uptime Garantisi
  • PHP 5.5-7.4
  • Multi PHP Desteği
  • Anti DDoS Koruma
  • CageFS
  • Yurt Dışı Lokasyon

www.genchost.com
www.genchost.com

Kurumsal Bilgiler

Telefon

0850 533 24 00

E-Posta

[email protected]

www.genchost.com
Niyetim konuyu kötülemek değil Geçenlerde bir arkadaş vardı hosting almıştı firmadan ıp adresleri değiştiği için devamlı sıkıntı olduğunu söyledi Desteklede iletişime geçemiyormuş şuan öyle mi bilmiyorum.

genchost

www.genchost.com
Rating - 100%
Niyetim konuyu kötülemek değil Geçenlerde bir arkadaş vardı hosting almıştı firmadan ıp adresleri değiştiği için devamlı sıkıntı olduğunu söyledi Desteklede iletişime geçemiyormuş şuan öyle mi bilmiyorum.
Evet Arkadaşınızın Dedikleri Bir Bakıma Doğru, Ama Şu en Temiz IP'ler Sorunsuz Bir Hizmet Sunuyoruz! Sizleri de Kısa Süre İçerisinde Aramıza Bekleriz! SPY Özel İndirimler Devam Ediyor iken Kaçırmamanızı Tavsiye Ederiz. :)

Rating - 0%
Evet Arkadaşınızın Dedikleri Bir Bakıma Doğru, Ama Şu en Temiz IP'ler Sorunsuz Bir Hizmet Sunuyoruz! Sizleri de Kısa Süre İçerisinde Aramıza Bekleriz! SPY Özel İndirimler Devam Ediyor iken Kaçırmamanızı Tavsiye Ederiz. :)
Baştada dediğim gibi niyetim kötülemek değildi sadece görüşümü söyledim iyi satışlar ve geceler.

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Tehdit bizi veya spy forumunu alakadar etmez, sikayet konusu açıp uyarırsın ticaret konusu altında açıklama yapma
ibrahim parayla taraf tuttugun cok bellı oluyor kankam yakısmadı sana adam konu acmıs ve 7 den 77 si şikayetcı kendı fıkırlerını söyluyorlar baltalama yok bence gel ben sana 10tl ye satıyorum ondan 25tl ye alma dıye bırsey yok :D

İbrahim 

PHP & Node JS Developer
Rating - 0%
ibrahim parayla taraf tuttugun cok bellı oluyor kankam yakısmadı sana adam konu acmıs ve 7 den 77 si şikayetcı kendı fıkırlerını söyluyorlar baltalama yok bence gel ben sana 10tl ye satıyorum ondan 25tl ye alma dıye bırsey yok :D
Sikayet konusu, öneri veyahut biz nasılız diye konu açmamış adam ticaret atmış bu yorumları öyle konu açtığı zaman yazarsın. Aksi taktirde devam eden üyelere baltalama olup (soytarı) veriliyor

genchost

www.genchost.com
Rating - 100%
İbrahim Bey ile Para Ticaretimiz Hiç Olmadı Belirmek İsteriz! Sadece Görevini Yapıyor. :) Konu Açtık 7 den 77 Kimsenin Şikayeti Kalmasın Diye Buradayız, İsterseniz Gidelim Şikayetler Devam Etsin Ama Çözüm Bu Değil. Biz Çözüm İçin Buradayız! Para İçin Değil. :) Siz 10TL ye Satmaya Devam Edin Biz Kişi Değiliz, Firmayız Aramızdaki Tek Fark Bu Olacak Siz 10TL Peşinde iken... ;)

Rating - 0%
İzinli Hosting 5 Para Etmez Diyorsunuz Ama Aylık X.XXXTL Civarında Sunucu, Lisans, IP Ödemeleri Yapıyoruz! Keşke 5 Para Etmesede Biz de Bu Kadar Masraf Ödemesek! :D Her Ay IP Değişiyor Haklısınız! Sebebini Merak Ediyorsanız Açıklayalım; Sadece İlgili Bulgaristan Sunucusunda Sizin Siteleriniz Yok 400 ü Geçik Site Var ve Bu Siteler Sizin Siteleriniz Gibi Çok Fazla Masum Kullanım Yapmıyor! Saniyeler İçerisinde 1 Milyonu Geçik Mail Çıkısı Yapanlar Var! Bu Şekilde İşlem Yaptıklarında Ne Oluyor Biliyor Musunuz ? IP Kara Listeye Düşüyor ve Mailleriniz Spam Klasöründen İleriye Gidemiyor Hatta Çoğu Zaman IP'ler Kara Listede Olduğu İçin Komple Mailler Gitmiyor! İsterseniz IP Değişmeyelim Sizde Kesinti Yaşamayın Karşılığında da Mail Kullanımı Tamamen İptal Edilsin! Bu Bizce Mantıklı Değil Ondan Kesintiler Yaşanıyor! :)
Bence siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz önce bi yazdığımı okuyun hazır cevaplarla gelmeyin lütfen benim burda sıkıntım hostun ip değiştirmesi değil Host un ip değişimi sırasında hizmet kesintisinin sebebini vb. konuları öğrenmek istesek bile ulaşamadığımız teknik destek 14 gün sonra ticket cevapladığınız günü bilirim neyden bahsediyorsunuz 😂

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
İbrahim Bey ile Para Ticaretimiz Hiç Olmadı Belirmek İsteriz! Sadece Görevini Yapıyor. :) Konu Açtık 7 den 77 Kimsenin Şikayeti Kalmasın Diye Buradayız, İsterseniz Gidelim Şikayetler Devam Etsin Ama Çözüm Bu Değil. Biz Çözüm İçin Buradayız! Para İçin Değil. :) Siz 10TL ye Satmaya Devam Edin Biz Kişi Değiliz, Firmayız Aramızdaki Tek Fark Bu Olacak Siz 10TL Peşinde iken... ;)
malesef okudugunuzu anlamıs değilsiniz peşinde oldugum 10tl yı alınca sana atıcagım biriktirir özel hoca tutarsın saygılar.

genchost

www.genchost.com
Rating - 100%
Bence siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz önce bi yazdığımı okuyun hazır cevaplarla gelmeyin lütfen benim burda sıkıntım hostun ip değiştirmesi değil Host un ip değişimi sırasında hizmet kesintisinin sebebini vb. konuları öğrenmek istesek bile ulaşamadığımız teknik destek 14 gün sonra ticket cevapladığınız günü bilirim neyden bahsediyorsunuz 😂
SPY Üyelerine Özel 7/24 Destek İçin Buradayız! :)

Rating - 0%

genchost

www.genchost.com
Rating - 100%
R10 Banı xmercan üyeliği ile genchost hesabının multi üyelik olmasının sebebidir amacınız araştırma yapmak ise buyurun;
Tehlikeli Olan Tek Şey Hizmet Almadan Tarayıcısının ve İQ'sünün Gücü Yettiği Kadar Araştırma Yapanlardır! :)

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
beyler tamam yorumunuzu yaptınız kötulemenızı yaptınız bi yere kadar salın adamları artık .

genchost

www.genchost.com
Rating - 100%

genchost

www.genchost.com
Rating - 100%
beyler tamam yorumunuzu yaptınız kötulemenızı yaptınız bi yere kadar salın adamları artık .
Biz Sonuna Kadar Varız! Tek Amacımız Buralarada Reklam Yapıp Para Kazanmak Değil Burada Olarak SPY Üyelerinin Sorunsuz Hizmetler Almaları ve Mağdur Olmamalarını İstiyoruz. :) Ama Arkadaşlar Geçmişe Takıntılı ve Şu an Nerede Olduklarını Bilmeden Yorum Yapıyor Gülerek Ekipçe İzliyoruz. :D Sizde Bize Katılın. :)

131,462Konular
3,268,386Mesajlar
315,207Kullanıcılar
yunusjraSon Üye
Üst Alt