- Z Zafiyetsiz KALICI AFK
Benzine 1 lira 3 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Benzine 1 lira 3 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.
çok zam gelmis yaBenzine 1 lira 3 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.
Cok bu arada 1 lt için 1tl ya hani, 100 litre doldurmak için 100 TL daha fazla odiyeceksinçok zam gelmis ya
araba alıcam 4 ay sonra artık at alıcam gibi duruyor.Benzine 1 lira 3 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.
AJXJAJXJSJXJSaraba alıcam 4 ay sonra artık at alıcam gibi duruyor.
pompa ?Benzine 1 lira 3 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.
ama yediğin içtiğin şeuler araba ile geliyor sonra onada zam geliyor afedersin ama senin gibi insanlara cahil diyorlar bil istedim düşünceni değiştirmen ve tepki vermen lazım dostum hükümete100 tl olsun hiç kimse için umurumda değil, türkler bunu hak ediyor, araba derdimde yok.
benim verdiğim tepkileri buradaki bazı kişiler oldukça iyi biliyor. benim tepki vermemle düzelmeyecek bu. gerçekçi olun, seçime kadar bunun gibi haberleri duyacaksınız ve susmaya devam edecekler. gram üzülmüyorum.ama yediğin içtiğin şeuler araba ile geliyor sonra onada zam geliyor afedersin ama senin gibi insanlara cahil diyorlar bil istedim düşünceni değiştirmen ve tepki vermen lazım dostum hükümete
WQŞDQWŞDQWŞDQWŞĞDŞĞQŞĞDWQŞĞQŞĞDWQĞŞQWDŞĞDQWŞĞDQW