instagram sahipleri geri aliyor yardım

S.a Uzun süreden Beri Bu sorunu yasıyorum hesap cektiğim zaman İg hesap sahibi daha fazla yardima ihtiyacım vara basinca kurucu ekrani çıkıyor çift faktor koyuyorum Duo mobile...

S.a Uzun süreden Beri Bu sorunu yasıyorum hesap cektiğim zaman İg hesap sahibi daha fazla yardima ihtiyacım vara basinca kurucu ekrani çıkıyor çift faktor koyuyorum Duo mobile kullaniyorum yinede hesabi doğrulayip hesabi geri alabiliyor bunun bir çözümü varmi yardimci olurmusunuz

S.a Uzun süreden Beri Bu sorunu yasıyorum hesap cektiğim zaman İg hesap sahibi daha fazla yardima ihtiyacım vara basinca kurucu ekrani çıkıyor çift faktor koyuyorum Duo mobile kullaniyorum yinede hesabi doğrulayip hesabi geri alabiliyor bunun bir çözümü varmi yardimci olurmusunuz
Dostum kurucu geçemezsin zaten yani son bir yıldır neredeyse insta vurmuyorum ve kurucu methodu yok diye biliyorum ama iki defa mail değiştirip eski maile bir kaç defa şifremi unuttum postası giriş e postası falan gönderirsen onun görmesini engellersin hesabın elinden gitmeme ihtimali olur

131,656Konular
3,270,125Mesajlar
315,704Kullanıcılar
adren4lSon Üye
Üst Alt