-
Neyron
Kahbelere inat zirvedeyiz
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
Topluluğun aktif olduğu Telegram grubuna katıl. Güncel paylaşımlar, sohbetler ve topluluk duyurularını kaçırma.
Eline sağlıkMerhaba kardeşlerim ben neyron,menfaatci değilim bir sorunuz olursa yardım ederim, geçelim konuya
TeşekkürlerEline sağlık
hacı sen nasıl supreme aldın 2gündeMerhaba kardeşlerim ben neyron,menfaatci değilim bir sorunuz olursa yardım ederim, geçelim konuya
İsteyen yapar abesihacı sen nasıl supreme aldın 2günde
EsMerhaba kardeşlerim ben neyron,menfaatci değilim bir sorunuz olursa yardım ederim, geçelim konuya
Merhaba kardeşlerim ben neyron,menfaatci değilim bir sorunuz olursa yardım ederim, geçelim konuya
Kankim öncelikle webmaillerde spam klasörü var, bu spam oranı kullanılan firmanın kullandığı filtrelemeye göre değişir. Her webmaile spamsiz basilir diye bisey yok. Ikinci olarak webmail kullananlara basiyorsunuz bu adamlar webmailini kontrol edip sizin bastiginiz maili görüyorsa diğer gelen tonlarca mailide görüyordur. Resim çıkmama olayı sadece senin değil, diğer gelen maillerdede oldugu için pek inandırıcılığı etkilemez. Yani resim kullanın hatta daha iyi. Mail delivery de kullandiginiz firma verir o size bağlı bişey değil. Saatlik kullanim siniri olanlarda olur daha cok. Mail basmanın incelikleri diye konu paylaşmışsın bir incelik yok. Lütfen konuya aşina olmadan bu tür konular açmayın.
İyi Forumlar...
parayı veren düdüğü çalıyorhacı sen nasıl supreme aldın 2günde

Adam yaa hahshshsparayı veren düdüğü çalıyor![]()
gel coin satayım sanaAdam yaa hahshshs

Aga gerek yok şu anlık god özel rütbe falan alayım sonra coins kasacamgel coin satayım sana![]()
önden ucuza almak istersen buradayım her zamanAga gerek yok şu anlık god özel rütbe falan alayım sonra coins kasacam

Tamam bromönden ucuza almak istersen buradayım her zaman![]()