-
Tweety6r
Never say Never
🚀Telegram üye çekme botu 🚀
V. 1
⚡Özellikleri ⚡
🚨 Aşırı hızlı bir şekilde üye ekler🚨
🚨Aynı anda 60 dan daha fazla numara ekleme ve kullanma🚨
🚨Kullanıcı dostu arayüz🚨
🚨7/24 canlı destek🚨
💥Çift faktör korumalı
numaralara giriş💥
💡Gelecek Özellikler 💡
🇹🇷 24 saat ve son 1 hafta içerisindeki aktif üyeleri ekleyebilme
🛑 Sorumluluk reddi beyanı 🛑
Botu kullanan kişiler yapacağı her işten kendileri sorumluluk kabul etmiş varsayacak lar telegram tarafından numara yassaklanmasından kullanıcı tamamen sorumludur
👉 Kurulum ücreti : 50 TL (sadece bot olarak kurulum)
👉 Tamamen yazılımın satış fiyatı :500 TL (yazılımı veyatta bot olarak kurulum yapan kişiler güncellemeden ücretsiz faydalanacak)
İletişim ve satın almak için telegram = @Tweety6r Escrow kabuldur
Çalışma prensibi bota telefon numarası ekleyerek giriş yaparsınız belirlediğiniz guruptan guruba üye çeker yazılım %100olafak benim tarafımdan kodlandı yazılımdan yana sıkıntı yok yazılımı satın alacak lar için demo sunabilriz @SkullZ hocam da ztn bilr uzun süredir bununla uğraşıyorum
V. 1
⚡Özellikleri ⚡
🚨 Aşırı hızlı bir şekilde üye ekler🚨
🚨Aynı anda 60 dan daha fazla numara ekleme ve kullanma🚨
🚨Kullanıcı dostu arayüz🚨
🚨7/24 canlı destek🚨
💥Çift faktör korumalı
numaralara giriş💥
💡Gelecek Özellikler 💡
🇹🇷 24 saat ve son 1 hafta içerisindeki aktif üyeleri ekleyebilme
🛑 Sorumluluk reddi beyanı 🛑
Botu kullanan kişiler yapacağı her işten kendileri sorumluluk kabul etmiş varsayacak lar telegram tarafından numara yassaklanmasından kullanıcı tamamen sorumludur
👉 Kurulum ücreti : 50 TL (sadece bot olarak kurulum)
👉 Tamamen yazılımın satış fiyatı :500 TL (yazılımı veyatta bot olarak kurulum yapan kişiler güncellemeden ücretsiz faydalanacak)
İletişim ve satın almak için telegram = @Tweety6r Escrow kabuldur
Çalışma prensibi bota telefon numarası ekleyerek giriş yaparsınız belirlediğiniz guruptan guruba üye çeker yazılım %100olafak benim tarafımdan kodlandı yazılımdan yana sıkıntı yok yazılımı satın alacak lar için demo sunabilriz @SkullZ hocam da ztn bilr uzun süredir bununla uğraşıyorum
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl