Konu nasıl açılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bi konu açıldı yönetim tarafından fakat halen daha soruyorlar Anasayfada konu açma butonu olmadığı konu açamayacağınız anlamına gelmez arkadaşlar.

Örneğin nerede konu açacaksınız ' Genel Kültür ' kategoriye gelip konu aç butonundan açıcaksınız.
Bazı kategorilerde yetkiniz olmadığından dolayı konu açamayabilirsiniz ama genel olarak bu şekilde konu açıyorsunuz.

1653763666372.png

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Son düzenleme:
Böyle bi konu açıldı yönetim tarafından fakat halen daha soruyorlar Anasayfada konu açma butonu olmadığı konu açamayacağınız anlamına gelmez arkadaşlar.

Örneğin nerede konu açacaksınız örneğin ' Genel Kültür ' kategoriye gelip konu aç butonundan açıcaksınız.
Bazı kategorilerde yetkiniz olmadığından dolayı konu açamayabilirsiniz ama genel olarak bu şekilde konu açıyorsunuz.

Ekli dosyayı görüntüle 33980
hocam ben anlamadım bidaha anlatırmısınız

QWŞDĞWQŞDĞWQŞDĞWQŞQWDĞŞDWQŞĞDWQDQĞŞQWDŞDQWĞŞDĞWQŞDWQĞDŞWQĞDŞWQĞDŞQWĞDŞQWĞDŞQWĞDŞQWĞDŞQWĞDŞQWĞDŞĞWQŞDWQĞDŞQĞWDŞWQĞDŞWQĞDŞQĞWDŞQWĞŞDWQŞDĞQWŞDQWĞŞDWQĞŞDWQĞ sesli güldüm mq ya DŞQWĞDŞWQĞDŞQWĞQWDĞŞWDQĞŞDWŞĞWQDŞĞWDQQDQWDĞŞQWDĞŞQWDĞŞWDQŞĞWQDQWDQW

Örneğin nerede konu açacaksınız örneğin ' Genel Kültür ' kategoriye gelip konu aç butonundan açıcaksınız.

Ekli dosyayı görüntüle 33980
Loook

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,699Konular
3,289,375Mesajlar
324,427Kullanıcılar
kamil033Son Üye
Üst Alt