sınırsız bedavaya yemek yeme taktiği Trendyol Yemek

Selamın aleyküm bra ilk olarak konum işinize yaradiysa olumlu yorum yaparsaniz sevinirim. şunu söylemiş olayım ilk önce parayi veriyorsunuz sonra verdiğiniz para size geri...

Selamın aleyküm bra ilk olarak konum işinize yaradiysa olumlu yorum yaparsaniz sevinirim.

şunu söylemiş olayım ilk önce parayi veriyorsunuz sonra verdiğiniz para size geri geliyor...

devami icin mesaj atabilirsini methodu 15 liraya satıyorum esc kabul kefil referans mevcut

hosgeldin kanka direk anlatima geçiyorum örneğin pizza alicaksin istedigin pizzayi seciyorsun sonra siparisi online odeme ile veriyorsun.

yani ilk olarak yemegin parasini veriyoruz.
daha sonra yemek gelince trendyol canli destek kismindan canli destege baglanip yemegim dokulmus halde geldi vb diyorsunuz.

daha sonra şikayet var sitesinden dokulmus pizza fotosu alip canlı destege atiyorsunuz ve paraniz 1 saat icerisinde geri geliyor

Looook

hosgeldin kanka direk anlatima geçiyorum örneğin pizza alicaksin istedigin pizzayi seciyorsun sonra siparisi online odeme ile veriyorsun.

yani ilk olarak yemegin parasini veriyoruz.
daha sonra yemek gelince trendyol canli destek kismindan canli destege baglanip yemegim dokulmus halde geldi vb diyorsunuz.

daha sonra şikayet var sitesinden dokulmus pizza fotosu alip canlı destege atiyorsunuz ve paraniz 1 saat icerisinde geri geliyor

131,899Konular
3,272,394Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt