Pc açılmıyor

bilgisayarcıya teslim etmekte mesele içinden parça .
vakası çok oluyor, ben hayatımda pc yi tamire götürmedim bozulduysa ya kendim tamir ettim yapamadıysamda çöpe attım.

power tuşunda temassızlık olduğunu sanmıyorum ben bu aşırı nadir görünen birşeydir. bataryayı çıkarıp sadece adaptor ile çalıştırmayı denedinmi ? bence sorun bataryada tamamen, bataryayı değiştirmen gerekebilir, çevrende uyumlu bir batarya yokmu arkadaşının sadece takıp denemek için

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Eğer güç tuşları yanıp sönüyorsa yani bastığında yanıyorsa sadece. Anakart kısa devre yapmıştır. Git tamire ver senin evde yapabileceğin işler değil.

Gençler sa
Laptop un güç kablosuyla sıkıntı yok kontrol ettim ram hdd cln jiçbirinde sıkıntı yok kapalı bile olsa şarjdan çıkarınca böyle yapıyor açılmıyor 1 gün fln start almıyor nedeini bilen varmı
Elinden bişey gelmiyosa son çare bilgisayarcıya götür bataryanda problem ola bilir

bilgisayarcıya teslim etmekte mesele içinden parça .
vakası çok oluyor, ben hayatımda pc yi tamire götürmedim bozulduysa ya kendim tamir ettim yapamadıysamda çöpe attım.

power tuşunda temassızlık olduğunu sanmıyorum ben bu aşırı nadir görünen birşeydir. bataryayı çıkarıp sadece adaptor ile çalıştırmayı denedinmi ? bence sorun bataryada tamamen, bataryayı değiştirmen gerekebilir, çevrende uyumlu bir batarya yokmu arkadaşının sadece takıp denemek için
Denedim abi tepki vermiyor pc

Bide sorun şu normalde böyle yapınca statik elektriği boşaltıp çalıştırıyorum şimdi işe yaramadı

bataryasızda çalışmıyorsa , ve laptob daha önce aşırı ısınma sorunu varsa bir yanma söz konusu olabilir, veya kısa devre olabilir , laptobu komple aç arkasını parçaları sök tozlarını komple temizle bir kuru yağlı boya fırçası ile sonra parçaları özenle tekrar tak çalışacağına eminim eğer kısa devre ise, çünkü içinde oluşan aşırı tozlanmalar bunada sebeb olabiliyor

bataryasızda çalışmıyorsa , ve laptob daha önce aşırı ısınma sorunu varsa bir yanma söz konusu olabilir, veya kısa devre olabilir , laptobu komple aç arkasını parçaları sök tozlarını komple temizle bir kuru yağlı boya fırçası ile sonra parçaları özenle tekrar tak çalışacağına eminim eğer kısa devre ise, çünkü içinde oluşan aşırı tozlanmalar bunada sebeb olabiliyor
Yapayım abi onu da

Yağ derken abi makina yağı değil mi

Yağ derken abi makina yağı değil mi
hayır saçmalama sakın yağ felans sürme fırça diyorum, bunu alcaksın kuru olcak yani, bununla temzliceksin tozları çırpıcaksın, lapobun içi kerhaneye dönmüştür zaten.

9921931018290.jpg

132,075Konular
3,274,750Mesajlar
316,860Kullanıcılar
NecmettinxxSon Üye
Üst Alt