💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Tg yok bende ya neyse burdan idare edelim o zmntg den yazabilirsin H4XFE
Al kral https://www.hizliresim.com/nqgfg5stg den yazabilirsin H4XFE
Neyse kral ben bi bilgisayarcıya götüreyim en iyisiuğraştıracak bu konu bizi anlaşıldı![]()
Mantıklı bi karar daha kötü bi hale gelmeden bir götürüp fikir alabilirsinNeyse kral ben bi bilgisayarcıya götüreyim en iyisi
Bios çökmüşte olabilir.Eğer güç tuşları yanıp sönüyorsa yani bastığında yanıyorsa sadece. Anakart kısa devre yapmıştır. Git tamire ver senin evde yapabileceğin işler değil.
Elinden bişey gelmiyosa son çare bilgisayarcıya götür bataryanda problem ola bilirGençler sa
Laptop un güç kablosuyla sıkıntı yok kontrol ettim ram hdd cln jiçbirinde sıkıntı yok kapalı bile olsa şarjdan çıkarınca böyle yapıyor açılmıyor 1 gün fln start almıyor nedeini bilen varmı
Kardeş hddtune ile test yapıp foto atabilirmisinGençler sa
Laptop un güç kablosuyla sıkıntı yok kontrol ettim ram hdd cln jiçbirinde sıkıntı yok kapalı bile olsa şarjdan çıkarınca böyle yapıyor açılmıyor 1 gün fln start almıyor nedeini bilen varmı
Yok reis tepki yok hiçbir türlüEğer güç tuşları yanıp sönüyorsa yani bastığında yanıyorsa sadece. Anakart kısa devre yapmıştır. Git tamire ver senin evde yapabileceğin işler değil.
Denedim abi tepki vermiyor pcbilgisayarcıya teslim etmekte mesele içinden parça .
vakası çok oluyor, ben hayatımda pc yi tamire götürmedim bozulduysa ya kendim tamir ettim yapamadıysamda çöpe attım.
power tuşunda temassızlık olduğunu sanmıyorum ben bu aşırı nadir görünen birşeydir. bataryayı çıkarıp sadece adaptor ile çalıştırmayı denedinmi ? bence sorun bataryada tamamen, bataryayı değiştirmen gerekebilir, çevrende uyumlu bir batarya yokmu arkadaşının sadece takıp denemek için
batarya değiştirdinmi ? bazı laptoblar bataryasız adaptorle çalışmazDenedim abi tepki vermiyor pc
Normalde çalışıyordu bataryasız kullandığım oldubatarya değiştirdinmi ? bazı laptoblar bataryasız adaptorle çalışmaz
Yapayım abi onu dabataryasızda çalışmıyorsa , ve laptob daha önce aşırı ısınma sorunu varsa bir yanma söz konusu olabilir, veya kısa devre olabilir , laptobu komple aç arkasını parçaları sök tozlarını komple temizle bir kuru yağlı boya fırçası ile sonra parçaları özenle tekrar tak çalışacağına eminim eğer kısa devre ise, çünkü içinde oluşan aşırı tozlanmalar bunada sebeb olabiliyor
Yağ derken abi makina yağı değil mibataryasızda çalışmıyorsa , ve laptob daha önce aşırı ısınma sorunu varsa bir yanma söz konusu olabilir, veya kısa devre olabilir , laptobu komple aç arkasını parçaları sök tozlarını komple temizle bir kuru yağlı boya fırçası ile sonra parçaları özenle tekrar tak çalışacağına eminim eğer kısa devre ise, çünkü içinde oluşan aşırı tozlanmalar bunada sebeb olabiliyor
hayır saçmalama sakın yağ felans sürme fırça diyorum, bunu alcaksın kuru olcak yani, bununla temzliceksin tozları çırpıcaksın, lapobun içi kerhaneye dönmüştür zaten.Yağ derken abi makina yağı değil mi
He oke haklısın vallaha diğer laptop u kullanıyordum bu temizlenmeyeli baya oluyohayır saçmalama sakın yağ felans sürme fırça diyorum, bunu alcaksın kuru olcak yani, bununla temzliceksin tozları çırpıcaksın, lapobun içi kerhaneye dönmüştür zaten.
![]()
sağlam temizle bakalım sonra birleştir parçaları çalıştır yaz burdan sonra.He oke haklısın vallaha diğer laptop u kullanıyordum bu temizlenmeyeli baya oluyo
Tamam abi sağolsağlam temizle bakalım sonra birleştir parçaları çalıştır yaz burdan sonra.
Çalışmadı hdd fen açılmıyordur diye onu da değiştirdimsağlam temizle bakalım sonra birleştir parçaları çalıştır yaz burdan sonra.