Ufak tefek hataları vardı düzeltip sizlere sunmak istiyorum. php ve javascript kullanılarak yazılmıştır. Fazla uzatmaya gerek yok aşağıdan ulaşabilirsiniz;
Moderatörün son düzenlenenleri:
eyw aga
Bkm
.Ufak tefek hataları vardı düzeltip sizlere sunmak istiyorum. php ve javascript kullanılarak yazılmıştır. Fazla uzatmaya gerek yok aşağıdan ulaşabilirsiniz;
KfUfak tefek hataları vardı düzeltip sizlere sunmak istiyorum. php ve javascript kullanılarak yazılmıştır. Fazla uzatmaya gerek yok aşağıdan ulaşabilirsiniz;
KfkdkdkdidUfak tefek hataları vardı düzeltip sizlere sunmak istiyorum. php ve javascript kullanılarak yazılmıştır. Fazla uzatmaya gerek yok aşağıdan ulaşabilirsiniz;
2019 Scripti? :dUfak tefek hataları vardı düzeltip sizlere sunmak istiyorum. php ve javascript kullanılarak yazılmıştır. Fazla uzatmaya gerek yok aşağıdan ulaşabilirsiniz;
2022 de yazıldı diye bir şey yazmamışım zaten güncellediğimi yazmışım ya hani oraya2019 Scripti? :d
uzatmaya gerek
Ufak tefek hataları vardı düzeltip sizlere sunmak istiyorum. php ve javascript kullanılarak yazılmıştır. Fazla uzatmaya gerek yok aşağıdan ulaşabilirsiniz;
elinde olmayan varsa ve geliştirmek isteyen varsa diye attım dostumanlık red yeme garantili mi?![]()
.Ufak tefek hataları vardı düzeltip sizlere sunmak istiyorum. php ve javascript kullanılarak yazılmıştır. Fazla uzatmaya gerek yok aşağıdan ulaşabilirsiniz;
TeşekkürlerUfak tefek hataları vardı düzeltip sizlere sunmak istiyorum. php ve javascript kullanılarak yazılmıştır. Fazla uzatmaya gerek yok aşağıdan ulaşabilirsiniz;
eyvallahUfak tefek hataları vardı düzeltip sizlere sunmak istiyorum. php ve javascript kullanılarak yazılmıştır. Fazla uzatmaya gerek yok aşağıdan ulaşabilirsiniz;