Bakalım Ne Kadar Güvendesiniz , İnternet Güvenliği Nasıl Sağlanır, Hadi Anonimleşelim (1 Viewer)

Joined
Feb 25, 2020
Credits
0
Rating - 0%
Bakalım Ne Kadar Güvendesiniz
View hidden content is available for registered users!

Güvende mi olmak istiyosun ?
Tamam o zaman Çözümlerin ?
Vpn mi Tor mu Proxy mi Yoksa evsiz hacker mı Veya Sunucumu Yada bir Botnet ağımı ?
Hadi Biraz İnceleyelim


5d01e0c5d3806c25b04a33c2.jpg

Vpn :
Vpn başka sunucular aracılıyla Vpn şirketlerinin sağladığı hizmettir. Biraz Vpni tanıyalım.

Vpn sistemi şu şekilde çalışır Vpn şirketi sizlere sunucular aracılıyla farklı Ip lerle şifreli bir trafik ağı sağlar sizde bu Ip leri kullarak saklanırsınız. Yani şunu düşünün siz Avrupa yakasına geçiceksiniz ve kimsenin geçtiğinizi görmesini istemiyorsunuz siz FSM yi kullanırsanız yukarıdaki uçaklar sizi görür ve yakalanırsınız ama siz Avrasya Tünelini kullanırsanız yakalanmanız zorlaşır.
Ama yakalanma şansınız bir o kadarda yüksek çünkü bu şirketlerin kapısını Polis çaldığı an akan sular durur. Vpn firmaları zora gelince sizi eleverir.
Ama Vpn tabikide işi bilmeyen insanlar için güzel bir seçenek çünkü zaten işi bilmeyen bir adam internette suç işleyeck kadarda bilgisi yoktur. Bu yüzden güzel bir seçenek ama hack işlerinde Vpn den uzak durun.
Peki Biz napıcaz diyorsanız konuyu okumaya devam edin çözüme yaklaşıyorsunuz

tor-browser-android-990x660.png

Tor :

Tor da Vpn gibi size sunucular yardımıyla şifreli bir trafik sağlar ama Torun şöyle bir avatajı Tor ücretsizdir ve Tora bağlanırken ne sözleşme imzalarsınız ne de başka bir şey zaten Tor un amacı Anonimlik ama Torun tek sıkıntısı Şu Tor ağına bağlanırken sonuçta farklı bir Ip ye bağlanıyorsunuz ama sorun şu kendi Ip niz ile Tora bağlanmanız kısaca işi bilen birisi o ağı izleyip tam Ip değiştirirken kullandığınız Ip yi o küçük farkla görür ve bulur.
Yani Tor güvenli orda anonimsin doğru ama tam güvende değilsin


batman-da-internet-kafe-denetimleri-4072465_1756_o.png

Evsiz Hacker :
Evet doğru duydunuz evsiz hacker, herkezin bir evi bir ağı vardır diyorsunuz ama bu doğru bunu çok iyi yapıp yakalanmayanlar var çünkü internet suçları İnternet Kafelerde işlenen suçlar geçersiz olacağı için o internet kafeyi ne kadar izleselerde siz başka bir internet kafede işinizi hallederken bu adamlar hala sizi arıyor olucak ama eğer bir aptal değilseniz sizi kimse yakalayamaz şunuda bilin en küçük hatada yakalanırsınız.
Peki nette nasıl hack yapıcaz dostum bunun cevabı çok basit Bir harddisk alıp içine işletim sistemi kurucaksınız (Parrot, Kali , Windows artık hangisiyse) ve bilgisayarın üzerinden diske bağlanıp işletim sistemini açıcaksınız ve artık hazırsınız zulayıda hazırladıysanız (hack toollarınız) bu iş tamamdır meydan sizin şunuda bilin internet kafe ve ev masrafları için iyi para kazanmanız lazım yani sadece web hackle show yapmaksa amacın dostum bu iş sana biraz tuzlu.

proxy-nedir-proxy-nerede-kullanilir.pngBotnet_Attack.png
Proxy Sunucu Botnet
Ve en sevdiğim üçlü bu üç arkadaş yukarıda tehliklerden uzak bir şekilde sizi anonim hale getirir. Ama bunları kullanmak öyle her yiğidin harcı değildir bunun üç ratlardan sunucu yönetiminden proxy ağlarından onun dışında botnetlerden anlamak gerekir ayrıca Çok iyi şekilde Python , C , Swit , C # gibi dilleri iyi bilip ağlarla aranızın iyi olması lazım bu üçlüyü tek başlarına çalıştıramazsını ama 3 ü bir oldumu samanlık seyran olur kimse sizi kolay kolay bulamaz şu Mr Robot , Who I am gibi Film ve Dizilerde gördüğünüz sahneler ne kadar film icabı olsada işi bilen birisi bu iş 1 sene gibi kısa bir sürede bitirir bir sene çok be kardeşim diyosunuz ama şunu düşünün büyük bir botnet ağınız var ve botnetteki bilgisayarları kullanarak hack yapıcaksınız veya bilgi sızdırcaksınız bu işleri yapabilmek için rat gibi virüsler hazırlamanız lazım bu virüslerin ama cı bilgisayarlara zarar vermek değil bağlanmak olmalı bu bilgisayarları ele geçirmek olmalı işin zor kısmı bu yoksa Proxy sunucularla işiniz daha kolay. Proxy sunuculardada botnette olduğu gibi elinizdeki proxy sayısı önemli bu proxy sayısı 100. 000 ise 30 saniyede proxy değiştiriyorsanız 50,000 dakikanız var arkadaşlar az bir süre değil ama daha uzun olsun diyorsanız daha çok proxye ihtiyacınız var.
Zormuş demi arkadaşlar ama şunuda bilin emek olmadan yemek olmaz internete hükmeden bir hacker olmak istiyorsanız bunlar gerekli yani bunlar bir kaç kıçı kırık forum sitesi haber sitesi için değil Amazon , Microsoft , Apple , Washington Post , İngiliz Borsası , Bankalar gibi büyük hedefler için arkadaşlar benim bu kadar büyük şeyler yapmanızı istememin sebebi şu Türk Hackerlar ve SpyHackerz timindeki bir üyenin neler yapabileceğini herkese göstermek kendinizi küçük tutmayın büyük oynayın ama büyük oynarken de kıçınızın üstüne düşmeyin kısaca önleminizi alın.


Bunlar Anonim Olmanız İçin Seçeneklerdi Peki Sen Hangisini Seçiceksin

anonim-wallpaper.jpg
 
Last edited:

Users who are viewing this thread

Top