@6efew dolandırıcıdır

@6efew isimli şahısdan @SkullZ kardeşimin aracılığıyla 245 TL verip 1 aylık 5 tane VDS aldim,6 gün sonra tüm VDSler patladı, anlayışla karşıladım, çünki karşımdaki da insan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@6efew isimli şahısdan @SkullZ kardeşimin aracılığıyla 245 TL verip 1 aylık 5 tane VDS aldim,6 gün sonra tüm VDSler patladı, anlayışla karşıladım, çünki karşımdaki da insan sonuçta sorunları ola bilir,neyse VDS telafi etti buna birşey demiyorum 2 gün geçmeden ama yeniden patladı kendisine yazdım bana aktif gözüküyor diyip geçiştirdi ama VDS patlamıştı, içine ne kurduğumu sordu 3 tanesini kullanıyorum 2si boşta ola ola patladı dedim daha sonra yazdığımda uğraşıyorum,sinirlenmen umrumda değil falan dedi,mesajlara zaten çok geç bakıyor bide üstüne bu oldu,benim de kendime göre işim gücüm,planlarım var, onları geçtim müşteriyle ilgilenmek zorunda
Kanıtları buraya ekliyorum gerekenin yapılmasını talep ve rica ediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-06-02-22-55-02-602_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-02-22-55-02-602_ir.ilmili.telegraph.jpg
    721.5 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2022-06-02-22-54-55-798_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-02-22-54-55-798_ir.ilmili.telegraph.jpg
    694.5 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2022-06-02-22-54-51-827_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-02-22-54-51-827_ir.ilmili.telegraph.jpg
    695.7 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2022-06-02-22-54-47-585_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-02-22-54-47-585_ir.ilmili.telegraph.jpg
    642.6 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_2022-06-02-22-54-39-668_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-02-22-54-39-668_ir.ilmili.telegraph.jpg
    676.6 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2022-06-02-22-46-23-161_ir.ilmili.telegraph.jpg
    Screenshot_2022-06-02-22-46-23-161_ir.ilmili.telegraph.jpg
    731 KB · Görüntüleme: 9
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@6efew isimli şahısdan @SkullZ kardeşimin aracılığıyla 245 TL verip 1 aylık 5 tane VDS aldim,6 gün sonra tüm VDSler patladı, anlayışla karşıladım, çünki karşımdaki da insan sonuçta sorunları ola bilir,neyse VDS telafi etti buna birşey demiyorum 2 gün geçmeden ama yeniden patladı kendisine yazdım bana aktif gözüküyor diyip geçiştirdi ama VDS patlamıştı, içine ne kurduğumu sordu 3 tanesini kullanıyorum 2si boşta ola ola patladı dedim daha sonra yazdığımda uğraşıyorum,sinirlenmen umrumda değil falan dedi,mesajlara zaten çok geç bakıyor bide üstüne bu oldu,benim de kendime göre işim gücüm,planlarım var, onları geçtim müşteriyle ilgilenmek zorunda
Kanıtları buraya ekliyorum gerekenin yapılmasını talep ve rica ediyorum
Çalışıyorum bu sıralar şirkette işler yoğun.. Herneyse 200tl kadar ödeme aldım 5 adet vds saldım arkadaşa 1 ay diye bir laf çıkmadı ağzımdan elimden geldiğince telafi ettim 1.sinde kendimden kaynaklı bir sorun vardı arkadaş ne kuruyor onuda çözemedim kimsede sorun yaşamazken ve vds aktif gözükürken sıkıntı çıktığını söyledi.. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Başımda onca iş varken onun sinirini düşünmek zorunda değilim. Azure geçicem ve birde ordan kurmayı deniyicem dedim sabretmesi gerekiyordu şikayet konusunuda açabileceğini söyledim. :D

Çalışıyorum bu sıralar şirkette işler yoğun.. Herneyse 200tl kadar ödeme aldım 5 adet vds saldım arkadaşa 1 ay diye bir laf çıkmadı ağzımdan elimden geldiğince telafi ettim 1.sinde kendimden kaynaklı bir sorun vardı arkadaş ne kuruyor onuda çözemedim kimsede sorun yaşamazken ve vds aktif gözükürken sıkıntı çıktığını söyledi.. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Başımda onca iş varken onun sinirini düşünmek zorunda değilim. Azure geçicem ve birde ordan kurmayı deniyicem dedim sabretmesi gerekiyordu şikayet konusunuda açabileceğini söyledim. :D
bir hizmet karsiliginda para aliyorsun ilgilenmek zorundasın.

Ne sabretmesi ya?VDS bomboşken patladı 3 tanesini kullanıyordum,bir ay kendin dedin

Eğer ki, şirkette çalıştığın iş burası ile ilgilenmeni engelliyorsa maalesef iş yapmayacaksın. Buradakiler de orada çalıştığın insanlar kadar önemli olmak zorunda. Ben kendi gözlerimde gördüm zaten, user : pass paylaşımlar hariç tüm olaylar escrow grubunda konuşuldu. Hepsine şahidim.

1 Ay dayanır demek, en kötü ihtimalle 2 hafta gider demektir fakat onlar, bir kaç güne patlıyor. Bu akıl alır bir iş değil Efe.
İade ya da telafi sağlayacaksın. 6 Saatin var.

Eğer ki, şirkette çalıştığın iş burası ile ilgilenmeni engelliyorsa maalesef iş yapmayacaksın. Buradakiler de orada çalıştığın insanlar kadar önemli olmak zorunda. Ben kendi gözlerimde gördüm zaten, user : pass paylaşımlar hariç tüm olaylar escrow grubunda konuşuldu. Hepsine şahidim.

1 Ay dayanır demek, en kötü ihtimalle 2 hafta gider demektir fakat onlar, bir kaç güne patlıyor. Bu akıl alır bir iş değil Efe.
İade ya da telafi sağlayacaksın. 6 Saatin var.
2. salışımda 2 gün içinde patladı doğrudur onun dışında 2 haftaya yakın dayanmış ztn ki oda benden kaynaklıydı 2. ile ilgili zerre alakam yok telafi yapmak için azure geçecem onu bekliyorum demişim grupta adam sabırsız herneyse dediğim gibi

2. salışımda 2 gün içinde patladı doğrudur onun dışında 2 haftaya yakın dayanmış ztn ki oda benden kaynaklıydı 2. ile ilgili zerre alakam yok telafi yapmak için azure geçecem onu bekliyorum demişim grupta adam sabırsız herneyse dediğim gibi
Tamamdır, telafi geçtiğinde beklemekteyim. @neyron bana özel olarak bilgilendirirse, konuyu kapatacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,080Konular
3,274,939Mesajlar
316,878Kullanıcılar
yusufates0Son Üye
Üst Alt