İyi Akşamlar Sevgili Spyhackerz Telegram Grubu Kullanıcıları , Sloker Adıma Tokatçı Diyenlere İtibar Etmeyiniz , Aslında Konu Yanlış Birşey @RustyWrist Sattığım Scriptte Telegram Botunu Değiştirmemiş Ve Bastığı Hesaplarından Birini Chivas A Çektirdim Ama Onun Olduğunu Bilmiyordum Müşterilerime Asla Yüz Üstü Bırakmam Bu Konuda Benim Scriptler YouTube da Pub Olduğu İçin İndirip Kullananlar Var Onların Bazıları Telegram Botunu Değiştirmediği İçin Bana Düştüğünü Sandım Ücretsiz Kullanan Kişilerinkini Çekerim Fakat Ücretli Alıp Müşterilerimkini Asla Çekmem Konu Bu @RustyWrist Bunu Anlayışla Görmesini Talep Ederim. İyi Akşamlar SLOKER
Konuya Adminlerin Bakıp İlgilenmesini Talep Ederim Ben Şerefimle İşimi Yaptım Bugüne Kadar Çok Saçma Konu Ama Adamda Haklı Dediğim Gibi Scnin Pub Edildğini Düşünüp Ücretsiz Kullanan Kişi Değiştirmemiş Olarak Düşündüm
Artık Karar Yönetimde
@Mectruy @SkullZ @SpyAdmin
Konuya Adminlerin Bakıp İlgilenmesini Talep Ederim Ben Şerefimle İşimi Yaptım Bugüne Kadar Çok Saçma Konu Ama Adamda Haklı Dediğim Gibi Scnin Pub Edildğini Düşünüp Ücretsiz Kullanan Kişi Değiştirmemiş Olarak Düşündüm
Artık Karar Yönetimde
@Mectruy @SkullZ @SpyAdmin
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl