r10 hesap veya davetiye satilir pm
ticaretli hesap 60 davetiye 20
davetiye lazım hesap gerekmezticaretli hesap 60 davetiye 20
13 tl anlık atim davetiyeticaretli hesap 60 davetiye 20
ticaretli hesabı almak i stiyorum @granserrr10 hesap veya davetiye satilir pm
Tg candemirxr10 hesap veya davetiye satilir pm
5Kaç ticareti var hesabın
telegram cihanbaby yaz alicam
?SAKIN ALISVERIS YAPMAYIN TOKATCI YEMIN EDERIM TOKATCI ILK ODEME DEDI KABUL ETMEDIM ESC DEDIM OK DEDI MESAJLARI SILDI ULASMYIN URUN ALMAYIN .
senden daha iyi olması mümkün değil knkaSAKIN ALISVERIS YAPMAYIN TOKATCI YEMIN EDERIM TOKATCI ILK ODEME DEDI KABUL ETMEDIM ESC DEDIM OK DEDI MESAJLARI SILDI ULASMYIN URUN ALMAYIN .
? SORU İSARETİ BİRAKMA ANANİ SİKERİM SENİN OROSPU ÇOCUĞU GEL ESC İLE ALİCAM YAZ TG CİHANBABY VİDEOLU ŞEKİLDE ALİCAM HEMDE
Kanıtsız suç atmak uyarı puanı aldırır.senden daha iyi olması mümkün değil knka
geçenlerde yazmıştın önden atmanı istemiştim spyhackerz cihan demiştin bende önden veremem dedim laf etmiştin hiç esc filan konuşmadık bile şimdi gelip konuyu niye baltalıyosun ne dolandırıcısı?? SORU İSARETİ BİRAKMA ANANİ SİKERİM SENİN OROSPU ÇOCUĞU GEL ESC İLE ALİCAM YAZ TG CİHANBABY VİDEOLU ŞEKİLDE ALİCAM HEMDE
boş konu baltalıyor kuyruk acısı var galiba orospu evladınınKanıtsız suç atmak uyarı puanı aldırır.
ananın ammına koyarımm orospu cocugu yalanmı soylıcez gel esc cem abı olucak alıcam dolandırıcı seni bırını dolandır bak ananı nasıl sıkıyorumgeçenlerde yazmıştın önden atmanı istemiştim spyhackerz cihan demiştin bende önden veremem dedim laf etmiştin hiç esc filan konuşmadık bile şimdi gelip konuyu niye baltalıyosun ne dolandırıcısı?
boş konu baltalıyor kuyruk acısı var galiba orospu evladının
kanıtın varsa koy buraya boş laf yapma kes sesini orospu cocugu :dananın ammına koyarımm orospu cocugu yalanmı soylıcez gel esc cem abı olucak alıcam dolandırıcı seni bırını dolandır bak ananı nasıl sıkıyorum
adamın tüm ailevi değerlerine sövmek uyarı puanı aldırmaz mı kanka?Kanıtsız suç atmak uyarı puanı aldırır.
ananın ammına koydugum gel gel alıcam dıyorum sana escrow cem abı dolandırıcı ınanmayın tg mesajları sıldıkanıtın varsa koy buraya boş laf yapma kes sesini orospu cocugu :d
sana anca sikimin kıllarını satarım ilgi meraklısı orospu evladıananın ammına koydugum gel gel alıcam dıyorum sana escrow cem abı dolandırıcı ınanmayın tg mesajları sıldı
O ANANİN AMMİNA KOYAYIM SEN BİRİNİ TOKATLA BAK BEN NE YAPIYORUM O ZMBsana anca sikimin kıllarını satarım ilgi meraklısı orospu evladı![]()
adama anlat nasıl yapılacağını da öğrensin senin gibi tecrübeli bir orospu çocuğundan boş boş küfür etme ananın kafasına sürahiye koyup sikerim seninO ANANİN AMMİNA KOYAYIM SEN BİRİNİ TOKATLA BAK BEN NE YAPIYORUM O ZMB
gezgin insanları ciddiye alma sen DOLANDIRICİLİKtan ban yemiştin demi ?adama anlat nasıl yapılacağını da öğrensin senin gibi tecrübeli bir orospu çocuğundan boş boş küfür etme ananın kafasına sürahiye koyup sikerim senin
aaa nerden bildin mecturyi falan dolandırmıştım ben sonra şutladılar işte senin istihbarat sağlam galiba bunları bildiğine göre cihan abigezgin insanları ciddiye alma sen DOLANDIRICİLİKtan ban yemiştin demi ?![]()