Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dayı Avı için KADIN ortak aranıyor günlük min 2500tl
Selamlar elimizde çok sağlam hesap var içi full dolu, ses teyit karşılığında yarı yarıya kırışacağım bayan ortak arıyorum. Günlük getirisi teyitsiz 700 - 900tl arası günde...
Selamlar elimizde çok sağlam hesap var içi full dolu, ses teyit karşılığında yarı yarıya kırışacağım bayan ortak arıyorum. Günlük getirisi teyitsiz 700 - 900tl arası günde minimum 25 kişi yazıyor teyit ile 2500 rahat kaldırırız hesaplar yarı yarıya.
knk yellowduck diye program var instada sahte canlı yayın açabiliyon googledan sağlam video bul onla canlı yayın yap ben öyle yapıyom veya pc den video açıyorum göürüntülü arıyorum gösteriyorum ona bile inanıyorlar
knk yellowduck diye program var instada sahte canlı yayın açabiliyon googledan sağlam video bul onla canlı yayın yap ben öyle yapıyom veya pc den video açıyorum göürüntülü arıyorum gösteriyorum ona bile inanıyorlar
Yasal Uyarı: spyhackerz.org web sitesi, 5651 sayılı Kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının (m) bendi ile 5. maddesi kapsamında “Yer Sağlayıcı” olarak sınıflandırılmaktadır. Sitede yer alan tüm içerikler, X, Instagram, Facebook gibi platformlarda olduğu gibi, ön onay sürecine tabi olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Yer sağlayıcı sıfatıyla spyhackerz.org, kullanıcılar tarafından oluşturulan içerikleri veya hukuka aykırı olabilecek paylaşımları izlemek, denetlemek ya da araştırmakla yükümlü değildir. spyhackerz.org bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’de yer alan internet sitelerine yönelik zararlı faaliyetler yürütülmemektedir. SPYHACKERZ, üyeleri tarafından bireysel olarak gerçekleştirilen hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. Şayet spyhackerz.org adı kullanılarak internet sitelerinize yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse, bununla ilgili tüm sorumluluk yalnızca saldırıyı gerçekleştiren üyeye aittir.