- Z Zafiyetsiz KALICI AFK
TRT World YouTube hesabı hacklendi. Hackerlar tarafından kripto ile ilgili yayın yapılıyor.
Dostum ben yorum yapmadan haberi alıyorum paylaşiyorum copy paste atıp ,,,Haver açarken çıkan haber bu şekilde idi öyle açtımTRT World hacklenmedi, Youtube üzerinde oluşan zafiyet yüzünden büyük 10-15 kanalda canlı yayın gerçekleştirildi, ancak bu sorun çözüldü artık böyle konular lütfen yasaklansın boş, boş konular forum da kirlilik yaratıyor.
bence sen hack ne demek bimiyorsun sistemdeki açıktan yararlandıysada hack olumuyormu sen bence biraz araştırma yapTRT World hacklenmedi, Youtube üzerinde oluşan zafiyet yüzünden büyük 10-15 kanalda canlı yayın gerçekleştirildi, ancak bu sorun çözüldü artık böyle konular lütfen yasaklansın boş, boş konular forum da kirlilik yaratıyor.
Zayifiyetsiz zafiyet olabilirDostum ben yorum yapmadan haberi alıyorum paylaşiyorum copy paste atıp ,,,Haver açarken çıkan haber bu şekilde idi öyle açtım
Zafiyet olabilir bilgim yoktu senden öğreniyorum araştırmadim, Ben çıkan haberi kopyalayıp yapıştırdim
Ayrıca sorunun cozulmus olması da haber niteliğini değiştirmez
Boş konular dediğin bu bir haber konusu ve bunu açmanın İnan bana hiçbir faydası yok
forumdakilere var sadece ne like kasabiliyorum ne coin kasabiliyorum , faydam yok bu konudan ben forum için açıyorum
😂TRT World YouTube hesabı hacklendi. Hackerlar tarafından kripto ile ilgili yayın yapılıyor. Ekli dosyayı görüntüle 34239
TRT’nin sahibi gibi konuştun kardeşim, sen önce hack’lenme ve zafiyet kelimeleri ne demek bir öğren sonra bir cümle içinde aynı kelimeleri kullanTRT World hacklenmedi, Youtube üzerinde oluşan zafiyet yüzünden büyük 10-15 kanalda canlı yayın gerçekleştirildi, ancak bu sorun çözüldü artık böyle konular lütfen yasaklansın boş, boş konular forum da kirlilik yaratıyor.
+TRT’nin sahibi gibi konuştun kardeşim, sen önce hack’lenme ve zafiyet kelimeleri ne demek bir öğren sonra bir cümle içinde aynı kelimeleri kullan