satılık cnm sınırsız açma methodu var bunda stok sınırsız yani 👍selam satılık mı hala
yok amk zırto hesaplar tek onda yarıyorsatılık cnm sınırsız açma methodu var bunda stok sınırsız yani 👍
hmyok amk zırto hesaplar tek onda yarıyor
tikliden açıyor o zaman amktek onda yarıyor dedıgım 10k toplatıyo ama tek o acabılıyo
yo basittikliden açıyor o zaman amk
evetselam satılık mı hala
kanka suan floexede verdım denıyor 4 gundur rahat toplatıyor 1 1 ayarında 2 3 ay once actıgım hesap hala topluyor sorunsuz yanı dedıklerımı yaparsanız sıkıntı cıkmadan sorunsuz toplatırsınız.tek onda yarıyor dedıgım 10k toplatıyo ama tek o acabılıyo
ben cenabetimdir hekanka suan floexede verdım denıyor 4 gundur rahat toplatıyor 1 1 ayarında 2 3 ay once actıgım hesap hala topluyor sorunsuz yanı dedıklerımı yaparsanız sıkıntı cıkmadan sorunsuz toplatırsınız.
kişiye göre mesela floex 4 gundur sorunsuz toplatıyor ama ismet 1 gunde hata aldıben cenabetimdir he

o zaman tam test hesabı degil o normalde satılan test hesapları kişiden kişiye değişmez.kişiye göre mesela floex 4 gundur sorunsuz toplatıyor ama ismet 1 gunde hata aldı![]()
Otodan otoya değişir ayarları var.o zaman tam test hesabı degil o normalde satılan test hesapları kişiden kişiye değişmez.
bi sen akıllısın amkselam. bir hesabı test edebilir miyim?
ne diyosun salak herifbi sen akıllısın amk