mec acil bakarmısın

@Mectruy wic ben bugün forumda 3 kişi ana bacı sövdü zafiyetsiz şahittir çıt demedim 4 5 kişi olunca bende sövdüm 1 kere sadece sonra bütün adminler onlar söverken yoktu ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mectruy wic ben bugün forumda 3 kişi ana bacı sövdü zafiyetsiz şahittir çıt demedim 4 5 kişi olunca bende sövdüm 1 kere sadece sonra bütün adminler onlar söverken yoktu ben çıt dedigim gibi başıma toplanıp ban attılar forumda kimsenin kafasının basamıycagı konular açıyorum foruma yine fayda etmiyor gelen giden sövüyor banı ister kaldırın ister kaldırmayın size kalmış bana sövene oturup gülemem ana bacı söverim bende .

yaw bak senin ananın amına uçarım şimdi amına koydugumun evladı kaç kişiye ana allah küfürü ettin hepsinde cem abi affetti alıştın sen de ban yiyip yiyip multi açıp mec bakarmısın demeye

JDNXXJNDJRNXNXNSKEKZNSNW 3-5 kişi sövdü çıt demedim la olum adamlar report attıktan sonra admin chatte olsa ne olmasa ne bak ban yiyince böyle ağlarsın işte ben sana öncede dedim şimdi yine aynısı yapıyosun küfür etmediğin zaman yok chatte lan ana avrat bacı soy sop din kitap hepsine sövüyosun zaten chatte olanlar şahit bugün chat ban yiyosun yarın açılınca akıllanmayıp yinr sövüyosun chat banı sen küfür etme normal sohbete alış diye ancak kim dinlicek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,741Konular
3,270,909Mesajlar
316,059Kullanıcılar
okt89Son Üye
Üst Alt