Satım HP Full Back-UP (1 Viewer)

Selamlar benim bir forumum vardı bildiğiniz üzere illa kulağınıza gelmiştir reklam olmaması açısından isim vermiyorum forumu sattım ve elimde full back-up var Hack forumu açmak...

Selamlar benim bir forumum vardı bildiğiniz üzere illa kulağınıza gelmiştir reklam olmaması açısından
isim vermiyorum forumu sattım ve elimde full back-up var Hack forumu açmak isteyen varsa
bu full backup işlerini komple görür biraz zarar ettim satarken ondan dolayı zararımı çıkartayım dedim

Full Backup Kurulum Yaparsanız Tüm Üyeler ve Tüm Konular Sizin Forumunuzda Olur
aşağıda ki herşey sizin foruma ait olur 0dan kasmaktansa böyle daha hızlı gelişmiş bir sistem olur
:D neyse anlatcaklarım bu kadar full backup'dan kastım benim forumun tüm dosyaları eklentileri temaları vs vs

İstenen Fiyat : 200 TL (Satın Alan Arkadaş Forum İsminde Felan Değişiklik yapsın)

İletişim => Telegram : @ELESSYA | Back-UP 2.5 GBdir Biliginize

2165.PNG

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selamlar benim bir forumum vardı bildiğiniz üzere illa kulağınıza gelmiştir reklam olmaması açısından
isim vermiyorum forumu sattım ve elimde full back-up var Hack forumu açmak isteyen varsa
bu full backup işlerini komple görür biraz zarar ettim satarken ondan dolayı zararımı çıkartayım dedim

Full Backup Kurulum Yaparsanız Tüm Üyeler ve Tüm Konular Sizin Forumunuzda Olur
aşağıda ki herşey sizin foruma ait olur 0dan kasmaktansa böyle daha hızlı gelişmiş bir sistem olur
:D neyse anlatcaklarım bu kadar full backup'dan kastım benim forumun tüm dosyaları eklentileri temaları vs vs

İstenen Fiyat : 200 TL (Satın Alan Arkadaş Forum İsminde Felan Değişiklik yapsın)

İletişim => Telegram : @ELESSYA | Back-UP 2.5 GBdir Biliginize

Ekli dosyayı görüntüle 34542
ben direk beleşe veririm beyler :D önceden sql çekmiştik çee şaka şaka iyi satışlar beyler escrow kullanmayı unutmayın :D iyiki sql çekmişiz zamanında beleşe var bizde ama biz 4000 konuyken çektik ah be abi :D neyse iyi satışlar elessya abi

ben direk beleşe veririm beyler :D önceden sql çekmiştik çee şaka şaka iyi satışlar beyler escrow kullanmayı unutmayın :D iyiki sql çekmişiz zamanında beleşe var bizde ama biz 4000 konuyken çektik ah be abi :D neyse iyi satışlar elessya abi
benden SQL çekmek büyük bir g*t ister tekrar düşün kayra

elessya abi kendi datanı satmak ve spy üyelerinin ip, şifre datalarını satmak nasıl bir his ve özel mesajları satmak bende denicem eğer güzelse

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,175Konular
3,282,683Mesajlar
319,481Kullanıcılar
WhylesssssSon Üye
Üst Alt