BraveHeart Adli Üye Hakkinda Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Basta öyle anlaşmışlar ama. Sonrasında konuyu bana açtı bugs bambu tekrar. Hallettik aramızda üzerinden baya zaman geçtikten sonra tekrar açılıyor konu. ayrıca en başta brave hesabı kapat demişti kaça kapatiyorsun demişti o bunu sorunca daha fiyat vermeden kapatmıştı çocuk brave'in istediği hesabı. Sonrasında konu kapandiysa bence tekrar açmanın lüzumu yok
brave ile kactane işlemım oldu kapama 50 den vurdum hep kendısıde bılıor

BraveHeart 

Dostum olmaz, Hasmım Yaşamaz.

SOYTARI
Rating - 100%
yaw siktir git şurdan 2 gündür ddos atıp kendını bısey sanmaya basladın dune kadar su bu dıodun salağa bak
lan sen benim sanaldaki geçmişimi ne biliyorsun be amk eşşeğide bana laf atıyorsun he ananın amınakoyarım öldürdürüm he ddos ile yok ilah kesilmişim bir şey kesilmişim amk çocugu daha 13 yaşındasın 1 yıldır sanaldasın öldürürüm seni bak

BraveHeart 

SOYTARI
Rating - 100%
lan bu bannedcilerin hepsimi hesap vuruyorum diye allah sanıyor kendisini amk hepsi aynı bok amk

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Konu önce olması vs. değil doğru önceden açması gerekiyordu fakat dediğim gibi buradakilerin çoğu öğrenci. Bu olabilir,lazım olmuştur isteyebilir. Sen kapattığı hesabın parasını atmışsın ama ekstra parayı atmamışsın. Brave, 6 saat içinde parayı atmazsan uzaklaştırılacaksın. Terazi çevremize göre dönmüyor, dönmesi gerektiği gibi dönüyor.

BraveHeart 

SOYTARI
Rating - 100%
Konu önce olması vs. değil doğru önceden açması gerekiyordu fakat dediğim gibi buradakilerin çoğu öğrenci. Bu olabilir,lazım olmuştur isteyebilir. Sen kapattığı hesabın parasını atmışsın ama ekstra parayı atmamışsın. Brave, 6 saat içinde parayı atmazsan uzaklaştırılacaksın. Terazi çevremize göre dönmüyor, dönmesi gerektiği gibi dönüyor.
Atmıyorum şimdi uygula ama vallaha harbi zort ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,911Mesajlar
315,324Kullanıcılar
eba0640Son Üye
Üst Alt