Yönetim Hk. Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm normal de kolay kolay konu açmam sadece sohbet için geliyorum, forum da kendine güvenen bir kızın tuttuğu "takıma" laf attım bana da havlama dedi bende karşılık verdim her gün birileri dolandırılıyor ban sebebi olmuyor fakat "kız" tuttuğu takıma laf attığım olay çıkarıyor ve tek taraflı ban yiyorum ban sebebim de huzursuzluk çıkarmak, milli takıma küfür milli takıma küfür diye bir ban sebebi nerde görülmüş adam Allah kitap indiriyor polis ceza vermiyor ama spy da bir "kızın" tuttuğu takıma laf ettiğimiz için 1 hafta ban yiyorum ve bu olay tek taraflı gerçeklemişmiyor havlama gibi argo bir uslup ile baa yaklaşıyor madem ban atmalık olay var iki taraf için de gerçekleşsin.

Rating - 0%
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm normal de kolay kolay konu açmam sadece sohbet için geliyorum, forum da kendine güvenen bir kızın tuttuğu "takıma" laf attım bana da havlama dedi bende karşılık verdim her gün birileri dolandırılıyor ban sebebi olmuyor fakat "kız" tuttuğu takıma laf attığım olay çıkarıyor ve tek taraflı ban yiyorum ban sebebim de huzursuzluk çıkarmak, milli takıma küfür milli takıma küfür diye bir ban sebebi nerde görülmüş adam Allah kitap indiriyor polis ceza vermiyor ama spy da bir "kızın" tuttuğu takıma laf ettiğimiz için 1 hafta ban yiyorum ve bu olay tek taraflı gerçeklemişmiyor havlama gibi argo bir uslup ile baa yaklaşıyor madem ban atmalık olay var iki taraf için de gerçekleşsin.
takımına neden laf attığını anlamadım düzgünce bakarsak olayı başlatan sensin

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Uzatmaya gerek yok etmeseydin kardeşim bundan sonra yoksaya alıp geç.

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Konuyu açtım, başlığı düzeltmem gerekiyordu kusura bakma.
Olayı kaçırdığım için üzgünüm, uyarı puanını sildim ve eğer şimdi chat üzerinde banın varsa kaldırıyorum. Moderatör arkadaşla bizzat görüşeceğim, tekrarı dahilinde veya başka birine yapılan bir şey gördüğünde lütfen bana telegram üzerinden ilet.

Konu kilit.

tg.me/skullzx

edit // şimdi arşive baktım ve olaydan bağımsız bir çok küfür var bro. Chat banın hariç her şey tamam, lütfen chat alanında birbirinizle iyi geçinin, kalanını biz halletmeye çalışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,488Konular
3,268,602Mesajlar
315,254Kullanıcılar
ximmhrsSon Üye
Üst Alt