istediğiniz hesap gün içinde vurulur ref kef bol iletişim ve detay almak için tg : t.me/evilbatros ig : instagram.com/evilbatros9
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
okey
50 ye kapatıyormuymuş

Senin gibi milleti koparmaya çalışmıyorum 1k fiyat çekerek50 ye kapatıyormuymuş![]()
Method satıyormusunistediğiniz hesap gün içinde vurulur ref kef bol iletişim ve detay almak için tg : t.me/evilbatros ig : instagram.com/evilbatros9
tgden yaz kekeMethod satıyormusun
Arkadaş her türlü hesap vuracağını diyor konuda kendisiyle iletişime geçince kişisel vurduğunu söylüyoristediğiniz hesap gün içinde vurulur ref kef bol iletişim ve detay almak için tg : t.me/evilbatros ig : instagram.com/evilbatros9
Arkadaş her türlü hesap vuracağını diyor konuda kendisiyle iletişime geçince kişisel vurduğunu söylüyor![]()
Kardeşim kişisel hesap kapatıyorsan kişisel kapatıyorum yaz niye her türlü yazıyorsun?senle ticaret yapan adamı siksinler hesap getir parasıyla vurayım method falan satmıyorum
her türlü hesap kapatılır yazıyor konuda her türlü hesap kapatan method satılıktır yazmıyor boş yapacaksan daha fazla yazma dediğim gibi hesap getir parasıyla vurayımKardeşim kişisel hesap kapatıyorsan kişisel kapatıyorum yaz niye her türlü yazıyorsun?
Malmısın?Ben senden 41 methodu mu istedim?Bu hesabı istedim senden neyse hadi işineher türlü hesap kapatılır yazıyor konuda her türlü hesap kapatan method satılıktır yazmıyor boş yapacaksan daha fazla yazma dediğim gibi hesap getir parasıyla vurayım
seviliyorsunMalmısın?Ben senden 41 methodu mu istedim?Bu hesabı istedim senden neyse hadi işine
istediğiniz hesap gün içinde vurulur ref kef bol iletişim ve detay almak için tg : t.me/evilbatros ig : instagram.com/evilbatros9