@Nulletsio Hakkında Şikayet !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kurtbey

SOYTARI
Rating - 0%
beyler azureyi ben sattim leona sağlamdı çocuk hiç girmedi bile azureye benim açtığım azure kendi sahsimin azuresi 5 aydır açık ve plesk kurulu.
kullanıyorum + çok fazla makina oluşturmak azureyi patlatır patlamasına sebep olur burda arkadaş azureyi aldığında ya remi fazla tutmuştur veya cpu yu hiç biri değilse aynı gün içinde çok fazla makina almaya kalktiysa spam algılayıp abonelik iptali olmuştur. baska aciklamasi yok bunun

Rating - 33.3%
beyler azureyi ben sattim leona sağlamdı çocuk hiç girmedi bile azureye benim açtığım azure kendi sahsimin azuresi 5 aydır açık ve plesk kurulu.
kullanıyorum + çok fazla makina oluşturmak azureyi patlatır patlamasına sebep olur burda arkadaş azureyi aldığında ya remi fazla tutmuştur veya cpu yu hiç biri değilse aynı gün içinde çok fazla makina almaya kalktiysa spam algılayıp abonelik iptali olmuştur. baska aciklamasi yok bunun
UMARIM YETERINCE TATMIN ETMİŞTİR

Rating - 100%
leon sanal makıneyı ben actım diyor

Rating - 100%
YA KARDEŞİM HA BEN AÇMIŞIM HA KURTBEY AÇMIŞ 1 TANE MAKİNE VAR MI VAR SEN BUNU SILIP ÜSTÜNE SAÇMA SAPAN MAKİNEYİ AÇMAYA ÇALIŞIP ŞİFRE DEĞİŞİP KOD DÜŞÜRÜRSEN 3 4 KİŞİ DE GİRMEYE ÇALIŞIRSA PATLAR
satın alan kısıler acmamıs sonucta , adamlar actıgın makınayı silip tekrardan kendılerıne acıyorlar ve patlıyor , @Lastromance leon 100% hatalı telafi yada ban sen genede ıncele

Lastromance

İyi bir oyunun, son söze ihtiyacı yoktur.
Rating - 100%
@MaziOnly duzgunce inceledim, azure kullanim şekline gore patlar. Bende yaptim bu isi. Suanda hatali sen görünüyorsun bundan dolayi konu kilit. Yanlışım varsa telegramdan ulasabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,492Konular
3,268,668Mesajlar
315,267Kullanıcılar
dieinalpenSon Üye
Üst Alt