En Ucuz .com Domain Almak .xyz Hediyeli ❗

Selam SpyHackerz Üyeleri bu konuda sizlere en ucuz ve hediyeli bir şekilde nasıl .com domain alabileceğiniz yeri söylüyorum İlgi Alanınız Olmasa Bile Rank Atlamam için yorum...

Selam SpyHackerz Üyeleri bu konuda sizlere en ucuz ve hediyeli bir şekilde nasıl .com domain alabileceğiniz yeri söylüyorum

İlgi Alanınız Olmasa Bile Rank Atlamam için yorum yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler 🤍

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Alacaklara tavsiyem bende aldım bu firmadan Internetten araştırma yaptığınız zaman devamlı kötü yorumlar çıkıyor bunların birkaçı şunlar Destek ekibine kimse bakmıyor site kapanıyor gibi birçok yoruma denk gelebilirsiniz ben bunlara rağmen aldım hiçbir sıkıntı olmadı destek taleplerime normalden kısa bir süre içerisinde geri dönüş yapılıyor bu ara bir sorun çıkmıştı mail üzerinden iletişime geçmeyince tel üzerinden geçtiler bu kadar. (VALLAHA REKLAM DEĞİL SADECE ANLATMAK İSTEDİM)

Alacaklara tavsiyem bende aldım bu firmadan Internetten araştırma yaptığınız zaman devamlı kötü yorumlar çıkıyor bunların birkaçı şunlar Destek ekibine kimse bakmıyor site kapanıyor gibi birçok yoruma denk gelebilirsiniz ben bunlara rağmen aldım hiçbir sıkıntı olmadı destek taleplerime normalden kısa bir süre içerisinde geri dönüş yapılıyor bu ara bir sorun çıkmıştı mail üzerinden iletişime geçmeyince tel üzerinden geçtiler bu kadar. (VALLAHA REKLAM DEĞİL SADECE ANLATMAK İSTEDİM)
evet firma kötü değil ben de kullanıyorum bir sorun olmadı şu ana kadar bazı konular için ticket açtım güzel ilgileniyorlar ister telefonda ister ticket üzerinden

Ben [GO]Babby (Yasaklı kelime olduğundan ismi farklı yazdım) üzerinden .COM domainleri 25 TL'ye alıyorum :)
Ücretsiz rica etmeyiniz , Methodu para karşılığında satıyorum.

131,654Konular
3,270,115Mesajlar
315,698Kullanıcılar
LCGhose5624Son Üye
Üst Alt