[ÇÖZÜLDÜ] Ersin YK dolandiricidir itibar etmeyiniz ssler burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
arkadaslar ben bu dolandiricidan spoof aldim her gun sifresini degisiyor du parasini yolaldim aldim ama hergun sifre degistiriyordu hergun bunun pesinden kosuyordum makinayi toplasan 5 saat kullanmisligim yoktur enson sifreyi degisti tekrar sonra 2.5 haftadir yaziyorum ne cevap ne bisey var simdide chatten bana kanitlamami istedi alin size kanit hirsizdir dolandiricidir tokatcidir Kimse itibar etmesin birsey almasin tokatlar olan paraniza olur........

Ekli dosyalar

• ersin1ed.png
    ersin1ed.png
    788.2 KB · Görüntüleme: 40
  • ersin2d.png
    ersin2d.png
    746.9 KB · Görüntüleme: 35
  • ersin3.png
    ersin3.png
    746.7 KB · Görüntüleme: 32
  • ersin4d.png
    ersin4d.png
    915.2 KB · Görüntüleme: 31
  • ersin5ed.png
    ersin5ed.png
    838.6 KB · Görüntüleme: 36

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
açıklama yapma gereği duymuyorum arkadaşa kaç kere belirttim belirttiklerimi eklememiş :) Kendisi hata yapıyor ve burda bana dolandırıcı kafasında gelip türlü türlü konuşuyor üstüme mesuliyet laf kabul etmiyorum :)
@Elessya

3AL$7*yZk#R7
sunucu şifresi
  • 2.59.117.21
  • ıp adresleri
  • 2.59.117.22

Rating - 0%
YALANCININ TEKISIN 3 HAFTADIR NEDEN CEVAP YAZMIYORSUN ? NEDEN SIFRE DEGISYORSUN DOLANDIRICISIN OLUM SSLER ORDA BANA ATTIGIN SON SIFREYLE BU SIFRE AYNIMI ? BAKIN GORUN BEYLER ? BAK BAKIM TELEGRAMA 3 HAFTADIR NEDNE CEVAP VEMRIYORSUN SIFRE DEGISIP ? FORUMUN ADINI NIYE KIRLETIYORSUN SENIN YUZUNDEN FORUMUN ADI CIKIYOR SENIN GIBILER YUZUNDEN 50 TL ICIN 50 TL ILE NE SEN ZENGIN OLURSUN NE BEN FAKIR OLURUM UNUTMA

Elessya 

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Şimdi şöyle bir durum var Putty 'de kopyala yapıştır yaparsan boşluk kalır girmezsin bilgin olsun.
Şikayet Konusuna Gelince İnceleniyor.

Rating - 0%
BEN 2 SAAT ONCE GIRDIGIM SUNUCUYA NEDEN 2 SAAT SONRA GIREMIYORUM ONU BANA ACIKALYIN SALAKMIYIM BEN HEP GIRDIGIM SIFREYLE NEDEN 2 SAAT SONRA GIRMEIYORUM ?
Şimdi şöyle bir durum var Putty 'de kopyala yapıştır yaparsan boşluk kalır girmezsin bilgin olsun.
Şikayet Konusuna Gelince İnceleniyor

Rating - 0%
ARKADAS 10 KEREMI YANLIS GIRILIR ? HERGUN YANLSIM IGIRIYORUM GIRIYORUM 2 SAAT SONRA YINE GIRIYORUM YOK SIFRE DEGISMIS BU EN AZ 10 KERE OLDU EN SONUNDADA 3 HAFTADIR CVP VERMIYORSUN NEYI KABUL ETMIYORSUN SSLER ORDA BISEY ACIKLAMANA GEREK YOKKI DUPE DUZ DOLANDIRICISIN SITE ADMINI SIZEDE SOYLUYORUM SSLER ORDA DUPE DUZ DOLANDIRDI

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
ARKADAS 10 KEREMI YANLIS GIRILIR ? HERGUN YANLSIM IGIRIYORUM GIRIYORUM 2 SAAT SONRA YINE GIRIYORUM YOK SIFRE DEGISMIS BU EN AZ 10 KERE OLDU EN SONUNDADA 3 HAFTADIR CVP VERMIYORSUN NEYI KABUL ETMIYORSUN SSLER ORDA BISEY ACIKLAMANA GEREK YOKKI DUPE DUZ DOLANDIRICISIN SITE ADMINI SIZEDE SOYLUYORUM SSLER ORDA DUPE DUZ DOLANDIRDI
kardesım burda 10 lıra 20 lrıa ıcın kımseyı dolandırıcak degılım
sunucu asagıda belırttım sıfrenı gunceledım gıt passwd yap şifreni deiştir. bana burda dolandırıcı konusması yapma
3AL$7*yZk#R7
sunucu şifresi
  • 2.59.117.21
  • ıp adresleri
  • 2.59.117.22

Rating - 0%
BOYLE ADMAALRI BARINDIRIYOSUNUZ SITENIN ISMI CIKIYOR SAGDA SOLDA MILELT YOK ORASI TOKATCI DOLU DOLANDIRICI DOLU BAS TEKMEYI GITSIN BOYLE ADAMLARLA BI YERE GELINMEZ HIRSIZ TOKATCI DOLANDIRICI GAVATIN TEKIDIR ITIBAR ETMEYIN

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
BOYLE ADMAALRI BARINDIRIYOSUNUZ SITENIN ISMI CIKIYOR SAGDA SOLDA MILELT YOK ORASI TOKATCI DOLU DOLANDIRICI DOLU BAS TEKMEYI GITSIN BOYLE ADAMLARLA BI YERE GELINMEZ HIRSIZ TOKATCI DOLANDIRICI GAVATIN TEKIDIR ITIBAR ETMEYIN
ileri geri boş laf yapma..
sunucu asagıda belırttım sıfrenı gunceledım gıt passwd yap şifreni deiştir. bana burda dolandırıcı konusması yapma

3AL$7*yZk#R7
sunucu şifresi
  • 2.59.117.21
  • ıp adresleri
  • 2.59.117.22

Rating - 0%
3AL$7*yZk#R7
sunucu şifresi
  • 2.59.117.21
  • ıp adresleri
  • 2.59.117.22
DOLANDIRICISIN OLUM HIC BOSA UGRASMA ISTEDIGIN KADAR SUNUCU AT SIMDI BURAYA DEGISTIRIP DEGSIRIIP ALLAHJ BILIR BU SUNUCLAR HANGI COCUKALRA SATTIGIN SUNUCULAR SIMDIDE ONALRINKINI DEGISIP BURAYA ATIYOSUN

Rating - 0%
ileri geri boş laf yapma..

3AL$7*yZk#R7
sunucu şifresi
  • 2.59.117.21
  • ıp adresleri
  • 2.59.117.22
50 LIRALIK ADAMSIN OLUM SEN NEYI SAVUNUYORSUN SSLER ORDA TARIHE BAK TARIHE BOS BOS KONUSUP KENDINI AKLAMAYA CALISMA BURDA SSLER ORDA GIT BAK

Rating - 0%
NERDE HZIMET NERDE MAL YAV BUNA CEVAP BILE VERME GEREGI DUYMUYORUM KALITESIZ DOLANDIRICI KISILIKSIZ BIR INSANIN TEKI BUTUN FORUMLARDA PAYLASACAM

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
Sunucu ortada her sey ortada teslimimi yaptım bana tatava yapma kendın yanlış gırıyorsun girdiğin içind hataya düşüyor sonra bana dlandırıcı o bu konusuyorsun bos yapma burda bana

bilgilerde burda admin denesin al gör

3AL$7*yZk#R7
sunucu şifresi
  • 2.59.117.21
  • ıp adresleri
  • 2.59.117.22

Rating - 0%
OLUM SS LERE BAK ATTIGIN SUNUYULA SIFREYLE SUAN ATTGIGIN BIRBIRINI TUTUYORMU SEN GERIZEKALIMISN ? BANA ATMISMISIN BU SIFRELERI SS CEK AT BAKIM MILELT GORSUN NIYE ?

Elessya 

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
Sunucu ortada her sey ortada teslimimi yaptım bana tatava yapma kendın yanlış gırıyorsun girdiğin içind hataya düşüyor sonra bana dlandırıcı o bu konusuyorsun bos yapma burda bana

bilgilerde burda admin denesin al gör

3AL$7*yZk#R7
sunucu şifresi
  • 2.59.117.21
  • ıp adresleri
  • 2.59.117.22
şuan putty indirip deniyorum kullanıcı adı root sanırım doğru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,508Mesajlar
315,510Kullanıcılar
grubeSon Üye
Üst Alt