[ÇÖZÜLDÜ] Ersin YK dolandiricidir itibar etmeyiniz ssler burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elessya 

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
YANI SUAN INDIRIP DENESEN NOLUYORKI ? GIRDI DIYELIM NOLCAK BU DOLANDIRMADIGI ANLAMINAMI GELIYOR SS CEKIP ATSIN BANA YOLLAMISMI BUNALRI 3 HAFTADIR CEVAP VERMISMI ? NEYI SAVUNUYORSUNUZ ?
Savunduğum yok sadece test ettim ve girdi yani tarafsız olduğum için şuan yönetimdeyim.

Rating - 0%
YAW SSLER ORDA BOSUNA NIYE CIRPINIYORSUN ORDA YAZMISISN BAK O BEN DEGILIM SEN YAZMISIN YADA ARKADAISN DEGIL SENIN HESABIN BU NEYIN CIRPINMASI ?

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
YANI SUAN INDIRIP DENESEN NOLUYORKI ? GIRDI DIYELIM NOLCAK BU DOLANDIRMADIGI ANLAMINAMI GELIYOR SS CEKIP ATSIN BANA YOLLAMISMI BUNALRI 3 HAFTADIR CEVAP VERMISMI ? NEYI SAVUNUYORSUNUZ ?

Evet, eğer şifre doğru ise dolandırmadığı anlamına gelir. Verilen user:pass ile giriş sağlayabiliyor musun diye test et. Eğer ki, giriyorsa sorun yok demektir. putty'de şifrenin başında sonunda boşluk vs. şifreyi yanlış gösterir ve bir kaç fazla şifre denemesinden sonra sistemi bloke eder. Lütfen, ona göre kullan sistemi. Şimdi gir lütfen, bakalım çalışacak mı

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
kardeşim ne yaparsan yap herşey ortada noş beleş burda dolandırıcı diye ileri geri boş laflar yapma. İnsanların hakkına girme.

Rating - 0%
BU ADMA BENI DOLANDIRDI VE SSLER ORDA HERSEY AP ACIK ORTADA VE AVUKATLIK YAPANLAR VAR VE SAVUNANALR VAR DMEEKKI OYLEMI ? GEREGI YAPILCAKMI YAPILMAYACAKMI ?

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
Evet, eğer şifre doğru ise dolandırmadığı anlamına gelir. Verilen user:pass ile giriş sağlayabiliyor musun diye test et. Eğer ki, giriyorsa sorun yok demektir. putty'de şifrenin başında sonunda boşluk vs. şifreyi yanlış gösterir ve bir kaç fazla şifre denemesinden sonra sistemi bloke eder. Lütfen, ona göre kullan sistemi. Şimdi gir lütfen, bakalım çalışacak mı
abi ben zaten on kere belırttım hatalı gırıs yaptıgı ıcın bloke ve hata verıyor sıfresı sıstem ben guncelledım ılettım burda bana boş beleş dolandırıcı muamlesı yapıyor.
2.59.117.22
2.59.117.21
ıp adresleri bunlar
şfire:
3AL$7*yZk#R7

Rating - 0%
KARDESIM ADAM 3 HAFTADIR CEVAP VERMIYOR SIFREYI DEGISIP BEN SALAKMIYIM YANLIS GIREYIM KOPYALA YAPITIR YAPAYIM ? SANA DIYORUMKI GIRIYORUM MAKINAYA 10 KERE GIRIP CIKTIIGIM OLUYOR
2 SAAT SONRA GIRIYORUM PASSWORD YANLIS ARKADASIM SIZ IYIMISINIZ ?

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
PUTTY GİRİP PASSWD YAZIP YENİ ŞİFRE OLUŞTUR BURDA BANA YANLIS DOLANDIRICI MUAMELESİ YAPMAYA GEREK YOK BEN GEREKEN HERSEYI YAPIYORUM.

Rating - 100%
BU ADMA BENI DOLANDIRDI VE SSLER ORDA HERSEY AP ACIK ORTADA VE AVUKATLIK YAPANLAR VAR VE SAVUNANALR VAR DMEEKKI OYLEMI ? GEREGI YAPILCAKMI YAPILMAYACAKMI ?
Güzel kardeşim adamlar savunmuyor işini yapıyor, sen dediklerini yap gene gir vdsye işlemlerini yap eğer gene şifre değişirse o zaman şikayet konusunu güncellersin.

Rating - 0%
YAW NE GIRECEM 3 GUNU KALMIS ADAM 3 HAFTADIR DEGISIP CVP VERMIYOR 10 KERE SIFREMI DEGISILIR YAW SALAKMIYIZ BIZ ?
NIYE 3 HAFTADIR YAZMIYOR KARDESIM ? SSLER ORDA NEYI SAVUNUYORSUNUZ ?

Rating - 100%
Kullanamadığın süreyi arkadaş ekler diye düşünüyorum, burda bir birinizi küçük düşürmenize gerek yok arkadaşlar konuşup halledersiniz kimse 50 tl için zengin olmuyor. @sero2334 , anladığım kadar sen hizmetten ziyade gördüğün muameleye kızmışsın, haklısın, ama çözün aranızda bir birinizin adınızı zedelemenize gerek yok. İyi forumlar.

Rating - 0%
Kullanamadığın süreyi arkadaş ekler diye düşünüyorum, burda bir birinizi küçük düşürmenize gerek yok arkadaşlar konuşup halledersiniz kimse 50 tl için zengin olmuyor. @sero2334 , anladığım kadar sen hizmetten ziyade gördüğün muameleye kızmışsın, haklısın, ama çözün aranızda bir birinizin adınızı zedelemenize gerek yok. İyi forumlar.
HOCAM 10 KERE SIFRE DEGSITIRDI GIRDIGIM SUNUCUYA 2 SAAT SONRA GIREMIYORUM 3 HAFTADIR CEVAP VERMIYOR 10 KERE SIFRE DEGISTI PESINDEN KOSUYORUM VE 3 HAFTADIR YAZIYORUM YAZIYORUM CVP YOK SSLER ORDA TARIHE BAKABILRIISNIZ....ADAM RESMEN DOLANDIRICI HERSEY ORTADA BELLI RESIM ATMISIM YAW DAHA OTESI AVRMI BUNUN ?

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
22 gün süre mevcut kendısı şifreyi vb yanlıs gırdıgı blokeye dusuruyor bu sebebten burda bana yalancı dolandırıcı vb muamele yapılıyor.
Ben sunucuyu alındıgı gun 30 45 dk ıcınde teslım ettım.
Ardından 1 defa gene sıfre hatası aldı duzelttım
2 cı kez bugunde aynı konudan bana gelıyor buraya dolandırıcısın vb muamele yapılıyor.
Ben sunucunun sıfresını guncelledım ılettım admınlerde gırdı sslerde atıldı admınler tarafından ve guncel sıfre ile yapıldı ben suç laflama kabul etmıyorum.
sunucnun 22 gunu mevcut
şifre ıp ilettim hep
@Zapping_

Rating - 100%
HOCAM 10 KERE SIFRE DEGSITIRDI GIRDIGIM SUNUCUYA 2 SAAT SONRA GIREMIYORUM 3 HAFTADIR CEVAP VERMIYOR 10 KERE SIFRE DEGISTI PESINDEN KOSUYORUM VE 3 HAFTADIR YAZIYORUM YAZIYORUM CVP YOK SSLER ORDA TARIHE BAKABILRIISNIZ....ADAM RESMEN DOLANDIRICI HERSEY ORTADA BELLI RESIM ATMISIM YAW DAHA OTESI AVRMI BUNUN ?
@SkullZ , gereğini yapar.

Rating - 0%
KARDESIM BANKA HESABI BELLI ISMI SOY ISMI BELLI UYUZLUK DEGILMI ACARIM DAVA VERIRIM MAHKEMEYE GITSIN UGRASIN BEN UGRASMAM KONUSMALAR DURUYOR USBDE HALLEDECEM BOYLE ADAMLARIN ALDIGI OKSIJEN HARAM

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
Ben gereklı bılgılendırmeyı yaptım gerı kalanına karısmam herkeze ıyı forumlar.
Hersey ortada

Rating - 0%
22 gün süre mevcut kendısı şifreyi vb yanlıs gırdıgı blokeye dusuruyor bu sebebten burda bana yalancı dolandırıcı vb muamele yapılıyor.
Ben sunucuyu alındıgı gun 30 45 dk ıcınde teslım ettım.
Ardından 1 defa gene sıfre hatası aldı duzelttım
2 cı kez bugunde aynı konudan bana gelıyor buraya dolandırıcısın vb muamele yapılıyor.
Ben sunucunun sıfresını guncelledım ılettım admınlerde gırdı sslerde atıldı admınler tarafından ve guncel sıfre ile yapıldı ben suç laflama kabul etmıyorum.
sunucnun 22 gunu mevcut
şifre ıp ilettim hep
@Zapping_
22 GUN SUREMI MEVCUT BEN SENDEN ALALI ZATEN 25 GUN OLDU 1 AYLIK ALDIM NASIL 22 GUN KALIYOR YALAN SOYLEDIGIN BURDAN BELLEI ATAYIMMI SSS NEZMAN ALMISIM SENDEN ?
BOS BOS KONUSMA ILK ALDIGIM TARIH BELLLI ORDA YAZMISMISIZ KONUSMUSUSZ PARAYI YOLAMISM ATMISSIN NASI L22 GUNU KALIYOR ARKADAS ISIN GUCUN YALAN DUMEN DALAVERE HIRSIZLIK DOLANDIRICILIK BAK BAKIM NEZMAN ALMISIM SENDEN 1 TEMMUZ SALAK HERIF NASIL 22 GUNU KALIYOR 3 HAFTADIR YAZIYORUM CVP VERMIYOSUN 10 KERE SIFRE DEGSITIN NASI L22 GUNU KALIYOR ONU SOYLE ?

Ekli dosyalar

• BABABAtitled.png
    BABABAtitled.png
    742.2 KB · Görüntüleme: 6

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
22 GUN SUREMI MEVCUT BEN SENDEN ALALI ZATEN 25 GUN OLDU 1 AYLIK ALDIM NASIL 22 GUN KALIYOR YALAN SOYLEDIGIN BURDAN BELLEI ATAYIMMI SSS NEZMAN ALMISIM SENDEN ?
BOS BOS KONUSMA ILK ALDIGIM TARIH BELLLI ORDA YAZMISMISIZ KONUSMUSUSZ PARAYI YOLAMISM ATMISSIN NASI L22 GUNU KALIYOR ARKADAS ISIN GUCUN YALAN DUMEN DALAVERE HIRSIZLIK DOLANDIRICILIK
arkadasım hep yanlıslık yapıldıgı ıcın sıfre degısıtımız ıcın sıfrenı guncelleyıp surenı verdım kullanamadıgın ıcın bunu kackere belırttım

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
NIYE 3 HAFTADIR CEVAP VERMIYORSUN ONU SOYLE ACIKLA DEGISTIRIDIGIN ICIN CEVAP VEMRIYORSUN CUNKU
Adam, kullanmadığın süreni telafi için süre verdi.
Nasıl gireceğini ve yaptığın yanlışları belirtti
Fakat sen hala, ezici bir üslup kullandığını sanarak Caps Lock açarak mesaj yazıyorsun.
Önce üslubunu düzelt. Git, giriş yap. Yapılıyorsa tamam. Tekrar değişirse, gel, işlem uygularız bu sefer fakat yine sen bloke edersen, o zaman iş değişir.

Rating - 0%
ADMINLERI GOREVE DAVET EDIYORUM !!!!! NASIL 22 GUNU KALIYOR ALIN YALANI GORUN ISTE 1 TEEMUZDA ALMISIM 3 HAFTADIR CVP YOK SIFRE DEGISISP NASIL 22 GUNU KALIYOR YAW YAW SIZ BI ACAYIP INSANLARSINIZ SS BURDA BAKIN YAW ADMINLERI GOREVE DAVET EDIYORUM BEKLIYORUM !!!!!

Ekli dosyalar

• BABABAtitled.png
    BABABAtitled.png
    742.2 KB · Görüntüleme: 4

SerhatHostingBT

SOYTARI
Rating - 96.3%
kardesım kullanmadıgın gunlerı hatalı gunlerı gerı telafı ettık daha uatma kullanımına bak. kolay gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,508Mesajlar
315,508Kullanıcılar
hsus123Son Üye
Üst Alt