Yardım plesk proxyi görmüyor

selam önceden başka birinden plesk alıp insta telif scmi oraya kurdugumda çalısıyordu suan başka bi sağlayıcıdan plesk panel aldım fakat bilinmiyen ağ hatası diyor. Ajax...

selam önceden başka birinden plesk alıp insta telif scmi oraya kurdugumda çalısıyordu suan başka bi sağlayıcıdan plesk panel aldım fakat bilinmiyen ağ hatası diyor. Ajax logindeki proxyi görmüyor galiba plesk yardım edermsnz bunun bi ayarımı var?

selam önceden başka birinden plesk alıp insta telif scmi oraya kurdugumda çalısıyordu suan başka bi sağlayıcıdan plesk panel aldım fakat bilinmiyen ağ hatası diyor. Ajax logindeki proxyi görmüyor galiba plesk yardım edermsnz bunun bi ayarımı var?
Bazı plesklerde proxy , kurucu geçen SC falan çalışmıyor tg de falan alırken sorsan iyi olurdu

şuan bunu yazdın diye diğer pleskte denedim sorunsuz çalıştı demekki sorun proxyde değil hocam bu aldıgım diğer pleskte biri 20 tllik plesk diğer 50tllik plesk birinde ip adresiyle pleske giriyon diğerinde url ile.

Merhaba Öncelikle Bazı Plesk Proxy Kullanımı Kapalı Olmaktadır Bunun + Olarak Açılması İçin + Olaylar Vardır Proxy Çalışan Plesk İhtiyacın Olur İse Yardımcı Olmaktan Memnuniyet Duyarım.

131,659Konular
3,270,163Mesajlar
315,713Kullanıcılar
Jackson10Son Üye
Üst Alt