Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi hocamı hacklemek istiyorum 1 dersim kaldı mezun olacam hocamla aram bozuk derstende 2 defa çaktım sistem üzerinden girip notumu...
Arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi hocamı hacklemek istiyorum 1 dersim kaldı mezun olacam hocamla aram bozuk derstende 2 defa çaktım sistem üzerinden girip notumu değiştirmem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ?
Arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi hocamı hacklemek istiyorum 1 dersim kaldı mezun olacam hocamla aram bozuk derstende 2 defa çaktım sistem üzerinden girip notumu değiştirmem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim ?
Tamam ben hallettim senin işi mezunsun artık diplomanı bu yazının sonuna geldiğinde alacaksın. Bu kadar göze batmış bir öğrenciyken o hoca seni geçirmediğini bildiği halde o notları değişip ben geçtim diyip aşamazsın bu sorunu bence bu konuya girmek yerine derse yoğunlaşıp garanti ve hızlı bir çözüme ulaşabilirsin. Yada direk gidip hocanla görüş özür dileyip mezun olmak istediğini ona anlat emin ol mezun olucaksın.
Tamam ben hallettim senin işi mezunsun artık diplomanı bu yazının sonuna geldiğinde alacaksın. Bu kadar göze batmış bir öğrenciyken o hoca seni geçirmediğini bildiği halde o notları değişip ben geçtim diyip aşamazsın bu sorunu bence bu konuya girmek yerine derse yoğunlaşıp garanti ve hızlı bir çözüme ulaşabilirsin. Yada direk gidip hocanla görüş özür dileyip mezun olmak istediğini ona anlat emin ol mezun olucaksın.
Malesef hocayla görüştüm bu söylediğiniz özür dileme girişiminde bulundum ama sonuç yok adam dalga geçiyor benimle ve sadece 1 dersim var hoca çok fazla derse giriyor benim değiştireceğim 1 dersi farkedecegini düşünmüyorum
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.