Takipçi sitesi açmak isteyenler için paylaşıyorum, proxyleri bulursanız istediğiniz kadar insta hesabı açabilirsiniz. proxies dosyasına proxyler girilecek. created accounts...

Takipçi sitesi açmak isteyenler için paylaşıyorum, proxyleri bulursanız istediğiniz kadar insta hesabı açabilirsiniz.
proxies dosyasına proxyler girilecek.
created accounts dosyasında da oluşturulan hesapların kullanıcı adı ve şifreleri kaydedilir.
follow.txt dosyasına yazdığınız insta nickindeki hesabı takip eder oluşturulan hesaplar.

konuyu kredi kasmak için açmadım ama bir teşekkür yorumu yazarsanız sevinirim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Malicious Virüsü Tespit Edilmiş

Nedir Malicious ?

Malicious software kavramının kısaltması), bilgisayar ve mobil cihazların işlevlerini bozmak, kritik bilgileri toplamak, özel bilgisayar sistemlerine erişim sağlamak ve istenmeyen reklamları göstermek amacı ile kullanılan yazılımdır.

İyi Forumlar.

Malicious Virüsü Tespit Edilmiş

Nedir Malicious ?

Malicious software kavramının kısaltması), bilgisayar ve mobil cihazların işlevlerini bozmak, kritik bilgileri toplamak, özel bilgisayar sistemlerine erişim sağlamak ve istenmeyen reklamları göstermek amacı ile kullanılan yazılımdır.

İyi Forumlar.
programı ben yapmadım ama herhangi bir hesabım çalınmadı daha

Takipçi sitesi açmak isteyenler için paylaşıyorum, proxyleri bulursanız istediğiniz kadar insta hesabı açabilirsiniz.
proxies dosyasına proxyler girilecek.
created accounts dosyasında da oluşturulan hesapların kullanıcı adı ve şifreleri kaydedilir.
follow.txt dosyasına yazdığınız insta nickindeki hesabı takip eder oluşturulan hesaplar.

konuyu kredi kasmak için açmadım ama bir teşekkür yorumu yazarsanız sevinirim.
300kb bide trojan var amk

132,972Konular
3,280,658Mesajlar
318,377Kullanıcılar
podzuxSon Üye
Üst Alt