babamın oğlumusun amkSALACAK VARMI LAZIM
Olum Yazık Lan Niye Öyle Dedin 😂babamın oğlumusun amk
Konu başlıklarını büyük harfle yazmak yasak dikkat edinizSALACAK VARMI LAZIM
kardeşim öğlen almanya gir bunlar methodlarını saklarlar sen gir almanya 5 dakikada uçar bu kıyağımıda unutmaSALACAK VARMI LAZIM
sabah saat 7. - 8.30 arasi kanka brasil vpn espanyol dil 3 hane @gmail.com
Yine sabah saat 10 öğlen 12 arasi abd vpn english us dil 3 hane @gmail.com
Öğlen 2 aksam 5 arasi ispanyol vpn us dil 3 hane @gmail.com
Gece saat 2 Gece 5 Arası arjantin Vpn Espanyol Dil 3 Hane @outlook.com
Bir arkadaşım söylemişti umarım işine yarar 🙏
bu kaç ay önceki ülkelerYine sabah saat 7. - 8.30 arasi kanka brasil vpn espanyol dil 3 hane @gmail.com
Yine sabah saat 10 öğlen 12 arasi abd vpn english us dil 3 hane @gmail.com
Öğlen 2 aksam 5 arasi ispanyol vpn us dil 3 hane @gmail.com
Gece saat 2 Gece 5 Arası arjantin Vpn Espanyol Dil 3 Hane @outlook.com
Bir arkadaşım söylemişti umarım işine yarar 🙏
hemen 5 saniyede uçar PQMQĞQMĞAÖAÜSÖWkardeşim öğlen
kardeşim öğlen almanya gir bunlar methodlarını saklarlar sen gir almanya 5 dakikada uçar bu kıyağımıda unutma
daha dün vurdumbu kaç ay önceki ülkeler
bana is icin kac kez yazan cocuksun git isine bakdaha dün vurdumaptal sana bir abi tavsiyesi, görüyorum her konuya balta yapıyorsun kendin beceremediğin işlerde birşeyler yapmaya çalışan çabalayan, yardım isteyen insanları kötüleme. Eğer yardım etmek istemiyorsan oku geç yorum yapma çünkü kırıcı yorum yapınca karşındaki insanın kalbini kırıyorsun
senden method alacaktım doğru evet de kendim buldum ve daha sana yazmadım mesajları silmişsin yoksa eklerdim buraya. Götünde don olmadığı belli. Gelip her gün burada sosyal medya işleriniz yapılır diye konu açıyorsun avel oruspu evladı iban at da 10 Tl atayım gözün para görsün fakir fukarabana is icin kac kez yazan cocuksun git isine bak
Metodu satarmısınız hocamdaha dün vurdumaptal sana bir abi tavsiyesi, görüyorum her konuya balta yapıyorsun kendin beceremediğin işlerde birşeyler yapmaya çalışan çabalayan, yardım isteyen insanları kötüleme. Eğer yardım etmek istemiyorsan oku geç yorum yapma çünkü kırıcı yorum yapınca karşındaki insanın kalbini kırıyorsun