Facebook data sale - Facebook data satışı

Hi I have facebook global database(Cracking 18 month ago.). 15 GB size and include these detail: Gender/ Facebook İD code/Location/Phone number/relationship status/last login...

Hi
I have facebook global database(Cracking 18 month ago.).
15 GB size and include these detail:
Gender/ Facebook İD code/Location/Phone number/relationship status/last login date/

if you want buy send me PM on spy hackz .com

-
Merhaba elimde son patlatılan facebook database i var. Eğer ihtiyacınız varsa bana pm yollayın.

Cinsiyet/facebook id/ lokasyon/telefon numarası ve facebook ilişki durumu listelenmiş halde içerisinde mevcut.

data zaten public neyi satıyorsun onu anlamadım
data'nın tamamı public değil parçalara bölünmüş ve bu parçalar ayrı ayrı ülke bazlı olarak satılıyor. + olarak bu listede lokasyon ayıklaması yaptım yani diyelim ki herhangi biri bu datayı aldığında sms marketing faaliyeti için direkt x,y,z... vatandaşlarından istediğine gönderebilecek.

Hi
Gender/ Facebook İD code/Location/Phone number/relationship status/last login date/

-
Merhaba elimde son patlatılan facebook database i var. Eğer ihtiyacınız varsa bana pm yollayın.

Cinsiyet/facebook id/ lokasyon/telefon numarası ve facebook ilişki durumu listelenmiş halde içerisinde mevcut.
S

Hi

-

telegram: @mamiofficialz write me on tg

131,914Konular
3,272,584Mesajlar
316,536Kullanıcılar
hahakralixSon Üye
Üst Alt