Evet, sadece html yeterlisaf html ile exploit mi ?
Evet, sadece html yeterlisaf html ile exploit mi ?
Konu başlıklarını büyük harfle yazmak yasak dikkat edinizEVVVVVET BEYLER BAYANLAR PİYASADA BENZERİNİN OLMADIĞI .HTML EXPLOİT SATIŞ'DA KANİTLR AŞAĞIDA OLUCAK.
| BİR KERELİK BUİLD |
1500 TÜRK LİRASI
| BUİLDER SATIŞTA DEĞİLDİR AMA GÜZEL BİR FİYST VERİLİRSE SATABİLİRİM |
| KANİTLAR |
| CONTACT |
TELEGRAM
İŞLEMLERDE ESCROW KABULDUR ANLİK OLARAK EKRAN AÇILIP TEST EDİLİR, TEST HTMLİ YOLLANMAZ DECOMPİLE RİSKİ BULUNDUGUNDAN.
Bilginiz yoksa konuda yorum yapmayın sadece .html dosyası çalıştırılması yeterli, tekrarliyorum escrow kabul etmekdsyim ekran açıp canlı olarak test etmekdeyim adınızı nickinizi istediğiniz işareti vermekteyim bunun üstünede yorum yapmazsanız sevinirim çünkü herhangi bir kanıtı size sunabilirim.saf html ile İMKANSIZ...
Hayır oda değil, herhangj bir programdan yardım almıyor htmlin tamamen kendi yapısından oluşuyor ekstra bir program yok.OWASP Broken Web Applications
Dediğin şey bu mu
arkada bişeyler çalışmadan exploit sıfatı taşıması mantığa aykırıEvet, sadece html yeterli
Arkada farkettiysen cmd çalıştırıyor code execution.arkada bişeyler çalışmadan exploit sıfatı taşıması mantığa aykırı
Bişi dicem senin yaptığın şey şu html dosyasının içine bi script yazmışsın cihaz bilgilerini alıp programa(yada sunucu artık her neyse) gönderen bunu karşı tarafa atıyorsun html dosyasını açınca script çalışıyor ve bilgiler geliyor.Hayır oda değil, herhangj bir programdan yardım almıyor htmlin tamamen kendi yapısından oluşuyor ekstra bir program yok.
cmd sadece bir aracı ama mantığı azda olsa kavrayabilmissin tebrikler.Bişi dicem senin yaptığın şey şu html dosyasının içine bi script yazmışsın cihaz bilgilerini alıp programa(yada sunucu artık her neyse) gönderen bunu karşı tarafa atıyorsun html dosyasını açınca script çalışıyor ve bilgiler geliyor.
Edit(script cmd yi çalıştırıp cihaz bilgilerini alıyor cmd aracılığıyla)
Bişi dicem bunu kurbana yutturmak için Chrome kullanman imkansız ondan bu tarayıcıyla yaptıncmd sadece bir aracı ama mantığı azda olsa kavrayabilmissin tebrikler.
büyük ihtimal bu tarayıcı inen dosyayı otomatik çalıştırıyorBişi dicem bunu kurbana yutturmak için Chrome kullanman imkansız ondan bu tarayıcıyla yaptın
Yok ben mantığını çözdüm şuan aynısını yapabilirimbüyük ihtimal bu tarayıcı inen dosyayı otomatik çalıştırıyor
anlatırmısınYok ben mantığını çözdüm şuan aynısını yapabilirim
Chromea entegre etmek için çalışma yapiyorum şuan zaten, birebir konusmalarinzii burasi yerine ozel mesaj yoluyla konuşursanız konunun altı dolmamış olur.Bişi dicem bunu kurbana yutturmak için Chrome kullanman imkansız ondan bu tarayıcıyla yaptın
Chrome fln çalıştırmak güvenlikten dolayı izin vermez bu tarayıcı html dosyalarının içindeki javascript in komut dosyası çalıştırmasına müsade ediyor.Şimdi şöyle exploit.html yi karşıdakine atıyorsun.Bunu videodaki tarayıcıyla aç diyorsun. Html dosyasının içinde javascript kodu var.Javascript kodu cmd de senin istediğin komutu çalıştırıyor.Bu örnekte cihaz bilgilerini almış
Javascript kullanmıyorum kod içerisinde.Şimdi şöyle exploit.html yi karşıdakine atıyorsun.Bunu videodaki tarayıcıyla aç diyorsun. Html dosyasının içinde javascript kodu var.Javascript kodu cmd de senin istediğin komutu çalıştırıyor.Bu örnekte cihaz bilgilerini almış
Entegre etmen sanırım imkansız haberin olsun.Edebilirsen para eder ama şuan bende aynısını yazabilirimChromea entegre etmek için çalışma yapiyorum şuan zaten, birebir konusmalarinzii burasi yerine ozel mesaj yoluyla konuşursanız konunun altı dolmamış olur.
Sadece html mi varJavascript kullanmıyorum kod içerisinde.
Hayır, html içeriğini pek açığa çıkarmak istemiyorum fakat takdir edersenki htmlin SADECE <html> koduyla bir execution yapamayacagim için başka bir eklentiden yardım aliyorum ama bu bir js kodu değil. Chromea entegre etmekde çok zor değil biraz uğraştığımda yapabilirim.<script /> şeklinde mi yazdınız
değil dostum local dosya çalıştırm8yor bir şey bilmeden yorum yapmaya devam etmeyin.<input type="button" value="Launch Installer" onclick="window.open('file:///C:/Users/aris/AppData/Local/Temp/exploit.exe')" />
html dosyasinin içeriği bu sadece
ama canim ss öyle demiyor nedense Temp de exploit.exe çalıştırıyor cmddeğil dostum local dosya çalıştırm8yor bir şey bilmeden yorum yapmaya devam etmeyin.
Birincisi dosyayi indirip calistiriyoe 2.sj redline in kendisi git bir bak, gerçekten ağzımı bozdurucaksiniz bana.bu arada videoda 2 kere cmd çalışıyor