telegram.me/Carderproof
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
telegram.me/Carderproof
neoldu knk
Arkadaşa iş verildi beklemedeyim
belli zaten ne olduğu az çok esc yapsaydınız keskeArkadaşa iş verildi ancak işlem başarırız geri iade istememe rağmen gonderilmedi mesajlarada görüldü atıyor
kardeşim hesabını açıcam bekleArkadaşa iş verildi ancak işlem başarırız geri iade istememe rağmen gonderilmedi mesajlarada görüldü atıyor
Yapamıyo sanırım banada tamam dedi de görüldü attı
esc kabülüm her ticaretimde konuyu baltalamazsan sevinirimHiçbir şekilde escrow kullanmak istemiyor 🚮
İşlemlerde esc kullanmayı unutmayıntelegram.me/Carderproof
aynen oyle topluluk kuralları ihlali formuyla doğrulama düşürüp kapatmaya çalışıyor dolandırıcılık nedeniyle forumdan banlanmıştı nedense banı açılmışbanada yapicam diyip yapmamisti arkadas kimi s*kebilirsem kârdir mantigiyla calisiyor yada normal form atarak biseyler deniyor kendince tutarsa olur olmazsa yapcak bise yok mantiginda birsey bildiginide sanmiyorum
sen kimsin amkBanada yaparım diyip günlerce yazmamıştı dikkat edin
kardeşim zaten ilk doğrulama yer bir kere daha vurduğunda hesap ikinci maddede kapanır süreç böyle işler bilmiyorsun diye açıklamak istedimaynen oyle topluluk kuralları ihlali formuyla doğrulama düşürüp kapatmaya çalışıyor dolandırıcılık nedeniyle forumdan banlanmıştı nedense banı açılmış
boş konu
ee yani keyfimin kahyasımısın kardeşim yazmadım diye dolandırıcımı oldum komiksin ciddenBanada yaparım diyip günlerce yazmamıştı dikkat edin