41 satan varsa acil ulaşsın bana satın alıcağım
Saat 19 ile 22 arası vuruyor kabulse41 satan varsa acil ulaşsın bana satın alıcağım
tokatçıdır kendisi41 satan varsa acil ulaşsın bana satın alıcağım
kanıt?tokatçıdır kendisi
konu su mevcut forumda kalıcı ban yemişti eleman açılımş geçenlerde bana yazmıştı mağdur ücretini atayım banımın kaldırılmaısını talpe et diye
ekle bakamkonu su mevcut forumda kalıcı ban yemişti eleman açılımş geçenlerde bana yazmıştı mağdur ücretini atayım banımın kaldırılmaısını talpe et diyekonuyu eklerim buraya
esc kabulse telegram @MortoJoseSaat 19 ile 22 arası vuruyor kabulse
Telegram kullanmıyorum bide esc ne oluyor aracı gibi birşeyse kabulesc kabulse telegram @MortoJose
Sana ulasabilicegim bi yol verTelegram kullanmıyorum bide esc ne oluyor aracı gibi birşeyse kabul
kapatamıyor çünkü xdSana ulasabilicegim bi yol ver
Niye kudurdugunu anlamıyorum fakat methodum o gün vurmadigindan dolayı cevap yazmadım ne yapsaydım adama hayal mi satsaydım ama aktif methodum olursa tekrar yazarım güzel kardesim ben sana kanıt atayım dedim insta bırak dedigimde birsey yazmadın ama burda ezik bir cocuk gibi ağlıyorsunkapatamıyor çünkü xd
ynen ezikN
Niye kudurdugunu anlamıyorum fakat methodum o gün vurmadigindan dolayı cevap yazmadım ne yapsaydım adama hayal mi satsaydım ama aktif methodum olursa tekrar yazarım güzel kardesim ben sana kanıt atayım dedim insta bırak dedigimde birsey yazmadın ama burda ezik bir cocuk gibi ağlıyorsun
bi tek sen kapatabiliyorsun ağzını siktiğim sus artık çok konuşuyon ŞÇSAÇDĞAĞÖPDAÖPDODynen ezik
geçenlerde bana yalvarıyordun xd abi söyle banımı kaldırsınlar diye yazık kafana xdbi tek sen kapatabiliyorsun ağzını siktiğim sus artık çok konuşuyon ŞÇSAÇDĞAĞÖPDAÖPDOD
kolpa herifin tekisin mal gibi method alırsın ancak ama bisikimi beceremezsinbi tek sen kapatabiliyorsun ağzını siktiğim sus artık çok konuşuyon ŞÇSAÇDĞAĞÖPDAÖPDOD
evet kesinlikle kesinlikekolpa herifin tekisin mal gibi method alırsın ancak ama bisikimi beceremezsin