taklit değil bu kankaselamın aleyküm münin kardeşlerim buglu bugsuz instagram yapay open methodu arıyorum fiyatta anlaşırsak alacağım denemeden kesinlikle almıyıcam (ESC) kabul etmeyen yazmasın
tg : Sem1hcan
taklit olmasada buga düşüyortaklit değil bu kanka
kesin açan bir method yok ama yapay açan tüm formları ve mantığını biliyorum alırsan satayımtaklit olmasada buga düşüyor![]()
38 83 74 :d fransa abd lokasyon öneririm .kesin açan bir method yok ama yapay açan tüm formları ve mantığını biliyorum alırsan satayım
değil38 83 74 :d fransa abd lokasyon öneririm .
kesin açacaksa alayım diğer türlü açacak lokasyonları bende biliyorum ama açılmadıkesin açan bir method yok ama yapay açan tüm formları ve mantığını biliyorum alırsan satayım
başka bir yöntem daha var ama burada söylemek istemem . ama genel olarak 38 ve 83 formlarında yapay açılıyor. 74 te bazen anlık olarak yapay açabiliyor
kuzen 29 var bütün methodlar var elimde bi hesap var açılmadı bir türlü taslak vs her bok varda iştebaşka bir yöntem daha var ama burada söylemek istemem . ama genel olarak 38 ve 83 formlarında yapay açılıyor. 74 te bazen anlık olarak yapay açabiliyor
29 da değilkuzen 29 var bütün methodlar var elimde bi hesap var açılmadı bir türlü taslak vs her bok varda işte